Frisse geurtjes – Yves Rocher Fleur de Noël Eau de Toilette

Hoi hoi,_MG_8565

Een tijdje terug was ik een vergeten bak aan de kassa aan het neuzen bij Yves Rocher. De winkeldames wisten waarschijnlijk niet eens dat hij daar stond. Daar viste ik de fleur de noël geur uit. Dit is een limited edition geur uit de kerstcollectie van 2011. Ik besloot deze mee te nemen. Aan de kassa waren ze zeer verrast dat deze zelf nog scande :)._MG_8570

Dit is een geur vol citrus. De topnoten bestaan uit Amalfi Citroen, Sinaasappel en Mandarijn.  Daarna gaat de geur over op Witte bloemen en Fruitnoten. Tot slot kunnen we enkele nog musk en Ceder waarnemen.

_MG_8577

Het is een EDT, waardoor er vrij veel alcohol in het product zit. Deze geur blijft een viertal uren zitten. Erna moet ik even bijspuiten.DSCF8414

De verpakking is vrij eenvoudig, maar ik vind dat hij er erg mooi uitziet. In het flesje zit 50 ml. De geur vind ik heerlijk fris. Deze is perfect voor overdag. Ik vind dit zo jammer dat dit een limited edition was. Ik hoop, moest deze ooit opraken, dat ik ooit een flesje vind in een vergeten bak. Misschien brengen ze deze ooit wel eens opnieuw uit.

Deze Fleur de Noel EDT komt uit de kerstcollectie van Yves Rocher van vier jaar geleden. Toen kostte deze geur ongeveer 30 euro, denk ik.

Missen jullie soms ook limited editions van jaren terug?

0 gedachten over “Frisse geurtjes – Yves Rocher Fleur de Noël Eau de Toilette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge