Sweet Sweet Raspberry, life is worth it – The Bodyshop Early Harvest Raspberry EDT

Hoi hoi_MG_7193

Jullie weten allemaal hoe dol ik ben op bodybutter en bodyscrub van de Early Harvest lijn van de bodyshop. Toen ik tijdens de sale ook de bijhorende eau de toilette vond, moest ik dezenatuurlijkuitproberen. Wauw, ik kan dag in en dag uit van deze geur gaan genieten en laagje na laagje aanbrengen._MG_7194

De eau de toilette zit in dezelfde simpele flacon als de meeste TBS geuren. In de flacon zit 30 ml en deze is twee jaar houdbaar.

Alcohol Denat. (Solvent/Diluent), Aqua/Water (Solvent/Diluent), Limonene (Fragrance Ingredient), Parfum/Fragrance (Fragrance), Linalool (Fragrance Ingredient), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Citral (Fragrance Ingredient), Citrus Grandis Fruit Extract/Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract (Skin-Conditioning Agent), Geraniol (Fragrance Ingredient), Denatonium Benzoate (Denaturant).

_MG_7196

Ik vind het roze van deze fles er zo leuk en vrolijk uitzien. De geur zelf is heerlijk zoet en fruitig en volledig dezelfde als deze van de bodybutter. De EDT blijft ook vrij lang hangen en na een uurtje of vier spuit ik even bij. Ik ben er dol op! Heerlijk. Deze draag ik graag op een zonnig dagje of een dagje die wat extra vrolijkheid nodig heeft.

Deze EDT is van The Bodyshop. Deze zit niet in hun vast assortiment, maar komt tijdens de solden wel terug. Oorspronkelijk kostte deze EDT 14 euro, dus in de sale ga je hier slechts 7 euro voor moeten betalen. Een toppertje!

Wat is jullie favoriete geur van de Bodyshop?

0 gedachten over “Sweet Sweet Raspberry, life is worth it – The Bodyshop Early Harvest Raspberry EDT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge