Kan een geur je gelukkig maken? Yves Rocher Moment de Bonheur Eau de Parfum

Hoi hoi_MG_7554

Zoals de meeste mensen en bloggers heb ik klantenkaarten bij verschillende winkels. Zo heb ik er ook eentje bij Yves Rocher. Daar kun je bij een groot genoeg aantal punten gratis producten krijgen. Zelf probeer ik dan meestal een geurtje te nemen, want dat zijn wat duurdere producten en ik ben dol op nieuwe geuren. Het was deze keer weer zo ver en ik koos voor een eau de parfum, namelijk Moment de Bonheur._MG_7557De noten van deze geur zijn erg eenvoudig:

  • Topnoten: Groene noten en geranium
  • Hartnoten: Roos
  • Basisnoten: Patchoulli en Ceder

Oooh, hier zit veel roos in. Dat had ik niet verwacht, want ik vind het een lekkere geur. Dat zal door de zwoele combinatie komen van de geur. Het is zowel een sterke als delicate geur.

Alcohol, Parfum, Aqua, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene

Ik word altijd erg blij van een korte ingrediëntenlijst. Dat is meestal een product zonder poespas en dat is hier ook het geval: alcohol, water en geurelementen. Dat is het zowat.

_MG_7561Ik vind de flacon van deze geur erg mooi. Het is een lang vierkante flacon. Maar het mooist is echter het ombre effect van lichtgroen tot donkerroze. Als ik naar deze kleuren kijk, denk ik aan een weide vol mooie roze bloemen.

pink-slope-field-1027-706 Ik koos zelf de flacon van 50 ml, maar er is ook een 30 ml versie beschikbaar. Eenmaal geopend, kun je nog zeker twee jaar van het geurtje genieten._MG_7567

Ik hou van deze geur. Ze opent zwaar, maar uiteindelijk  wordt ze lichter en lichter. Deze is eentje waar ik vaak naar grijp voor een avondje uit. Ik kan er de hele avond van genieten. Wanneer ik deze draag naar het werk, blijft deze heel lang hangen, maar na een werkdag (8 à 9) uurtjes moet ik toch even bijspuiten.

Deze Eau de Parfum is te koop bij Yves Rocher.

30 ml – 36 euro

50 ml – 54 euro. (is 6 euro korting ten opzichte van de 30 ml prijs)

Voor een eau de parfum vind ik dit vrij betaalbaar, maar bij Yves Rocher heb je daarboven op ook vaak kortingsacties. Ik zou zeggen: Profiteer hiervan.

Ik mag binnenkort weer een nieuw product aanschaffen. Kan iemand mij zeggen of de Quelques notes d’Amour lekker is?

0 gedachten over “Kan een geur je gelukkig maken? Yves Rocher Moment de Bonheur Eau de Parfum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge