Vivito White Angel Chorus Beam Primer

Hoi hoi,_MG_7737

Ik heb al een tijdje geen primer meer gereviewed en ik had een nieuwe nodig, dus ik besloot even in mijn stash te kijken. Daar zag ik dat ik nog twee primers had van Vivito. Ik besloot de leukst uitziende er alvast bij te nemen, namelijk de Withe Angel Chorus beam. Dit is een glanzende parelbasis voor een pure en mooie huid._MG_7747

Deze primer bevatlichtdiffuserendeparels, zodat de huid een lumineuze glans krijgt. Hierdoorkijgen we een zachte dewy glow.

De primer ziet in een pompflacon van 30 ml en onderaan de fles en het doosje kun je een houdbaarheidsdatum vinden. Ik vind het tof dat de flacon zo hygiënisch is en door de engelachtige gitaar vind ik het superschattig ogen._MG_7750

Water, Cyclomethicone, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, PEG10 Dimethicone, Mica, Titanium Dioxide, Betaine, Isononyl Isononanoate, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Palmetic Acid, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Squalane, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Hyaluronate, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Butylparaben, Fragrance.

Ik vroeg mij eerst af waar de lekkere geur vandaan kwam, maar er zit natuurlijk parfum in het product. Gelukkig staat deze helemaal onderaan in de lijst. Daarnaast zit deze primer vol silicone, waardoor de huid glad zal ogen en aanvoelen, maar sommige huidjes kunnen hier niet tegen. Als je merkt dat je niet tegen siliconen kunt, zou ik deze links laten liggen, want het zit er vol van.

IMG_28492 IMG_28542

Ik gebruik deze primer erg graag. Deze smelt onmiddellijk in mijn huid, waardoor ik snel mijn foundation kan aanbrengen. Na het versmelten ziet mijn huid er zacht, glad en glowy uit. Het glowy effect komt natuurlijk door de miniscule glitter die in het product zit. Ook blijft mijn make-up vrij goed zitten en mijn huid reageert er goed op.

Zelf vond ik deze primer in een Memebox. Ik zag echter dat je deze ook op Amazon kon verkrijgen. Daar betaal je 29.72 dollar voor het product. Dat komt overeen met ongeveer 26.47 euro. Dat is niet goedkoop, maar ik zou het misschien wel betalen voor deze primer. Het glowy effect is zo mooi.

Hoorden jullie eerder reeds van het merk Vivito?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge