What goes around, comes around – Lush Karma Bubble Bar

 

Hoi hoi,IMG_3078

Als je richting Engeland trekt of een kennis van jou, dan moet deze natuurlijk naar de Lush gestuurd worden. Dat was hier ook het geval en ik koos de Karma Bubble Bar uit. Deze had ik hier nog niet zien liggen in België. Ik vind het ook nog steeds niet terug online, dus ik vermoed dat je voor deze naar Engeland moet trekken.IMG_3084IMG_3088De karma bubble bar ziet er erg kleurrijk uit. Ik dol op het combinatie van de paarse kleur en de oranje kleur. Daarenboven wordt het geheel afgetopt met mooie gouden glitters. IMG_3089

Deze bubble bar heeft de typischekarmageur. Het is een mix van exotischesinaasappel en patchoelli. Daarnaastzit er ooklavandinbij wat dichtbij de geur van lavendellicht en wat denneolie.

Sodium Bicarbonate, Cream of Tartar, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Betaine, Cornflour, Mango Butter, Citric Acid, Perfume, Patchouli Oil, Sweet Orange Oil, Lavendin Oil, Pine Oil, Lemongrass Oil, Elemi Oil, Glycerine, Fair Trade Organic Cocoa Butter, Organic Extra Virgin Olive Oil, Laureth 4, Citral, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Copper Sheen and Radiant Gold Lustre, Gold Glimmer Lustre, Colour 15985, Colour 42090, Colour 45430

IMG_3091

Deze heb ik laatst met veel plezier in mijn bad gedropt. Dit deed ik nadat ik hem in vier stukken gesneden had. Hierdoor kan ik er nog drie andere badjes nemen.

Nadat deze bubble bar volledig opgelost is, hebben we een beetje schuim in ons bad, maar wat ik prachtig vind is de kleur van het badwater. Het badwater krijgt een prachtige  donkerpaarse kleur.

De geur van Karma vond ik meestal niet zo heel lekker. Bij deze bubble bar is ze echter sterk genoeg. Je hele badkamer ruikt ernaar, maar het is niet overheersend. Ik hou wel van deze bubble bar. Daarnaast lost hij zeer makkelijk snel op. Ik hou wel van deze bubble bar en zou, als ik in Engeland ben, deze nog wel eens kopen.

Deze bubble bar is van Lush en is daar natuurlijk ook te koop. Jammer genoeg is deze niet te vinden in België en moet je terecht in Engeland bij de Lush (gelukkig kun je makkelijk online bestellen ;)).  De bubble bar kost er 4.25 pond of ongeveer 4.98 euro. Dat wil zeggen 1.25 euro per bad. Dat vind ik nog goed te doen voor een Lush badproduct.

Zouden jullie deze bubble bar oppikkne moesten jullie in Engeland zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge