De Reload. mini-spray(+ leuke kortingscode)

Hoi hoi,

Mijn eerste kennismaking met de mini-spray:

Ik gebruik erg graag geurtjes en ik heb er altijd ééntje mee in mijn handtas. Door hun formaat is dit echter niet altijd even gemakkelijk, want ik heb er niet altijd de ruimte voor in mijn handtas. Daarom ging ik al snel op zoek naar een mini-spray, maar meestal voldeden deze niet aan mijn eisen. Ik wil de tasverstuiver kunnen reinigen, zodat ik vaak van geur kan wisselen, maar niet twintig van die tasverstuivers zou moeten hebben. Op de persdagen van ICI Paris XL maakte ik kennis met het Reload. systeem. Dit is ook een mini-spray systeem, maar deze kan wel gereinigd worden.


Wat is de reload. mini-spray?

Momenteel neemt slechts één op de tien mensen hun parfum mee op reis. Met de reload.™ mini-spray heb je je parfum altijd bij je! Het heeft drie voordelen:

Het is hervulbaar, dus je kunt je parfum meenemen waar je ook heen gaat, dankzij de meegeleverde navulcartridges die met alle flesjes werken.

Je kan het gebruiken om nieuwe parfums van topmerken uit te proberen met vullingen van slechts 5€. En als het parfum je bevalt, biedt de cadeaubon van 5€ je (online of in de winkel) een korting van 5€ bij de aankoop van een groot flesje parfum (50 ml of meer): de kosten van je reload.™ vulling krijg je terug!

Het kan met behulp van verwisselbare covers worden gepersonaliseerd. Je kunt het dus aanpassen aan je eigen stijl! Je kan je eigen cover zelfs online ontwerpen!

De mini-spray wordt in Frankrijk gemaakt naar de hoogste standaarden uit de luxe-industrie, en is de eerste ergonomische mini-spray ter wereld met een gepatenteerd navulsysteem voor een kwaliteitservaring. Het is de ideale lifestyle-accessoire en het perfecte cadeau, en wordt met haar 5ml hervulbare vulling verkocht voor 19.9€. Je kunt in de winkel ook je eigen geschenkdoos met 5 producten samenstellen.

Vooraleer je kunt genieten van het Reload. systeem, moet je natuurlijk de mini-spray kopen. Hierin zit de verstuiver, een trechtertje en een leeg flaconnetje om te vullen. Deze set is verkrijgbaar in wit en zwart. Voor deze mini-spray betaal je 19.90 euro.
Daarnaast kun je nog allerlei accessoires en toebehoren aankopen.


Je kunt vooreerst een heerlijk luxueuze geur kopen uit een kleine collectie. Voor het flaconnetje betaal je 5 euro. Als de geur je echter bevalt en je koopt nadien de grote flacon, dan kun je bij deze mini-spray een bon vinden van 5 euro om korting te krijgen. Zo kun je eigenlijk makkelijk een mini-spray bij je geur kopen.

Je kunt je Reload. systeem ook personaliseren. Daarvoor zijn covers gemaakt. De prijzen hiervan variëren tussen 9.90 euro en 34.90 euro.


Ik vertelde reeds dat je het systeem ook kunt reinigen. Daarvoor kun je deze reinigende vulling kopen. Deze gebruik je door heb in je Reload. te steken en drie keer te sprayen. Voor deze reiniger betaal je 3.90 euro.

Je hoeft ook geen twintig verschillende Reload.’s te kopen als je verschillende geurtjes klaar wilt hebben om mee te nemen. Je kunt gewoon het flaconnetje vervangen. Deze kun je per stuk bijkopen aan 9.90 euro.

Exclusieve kortingscode voor de Reload. mini-spray:

Omdat ik zo onder de indruk was van dit systeem, mocht ik van Reload. iets speciaal doen voor jullie, mijn lezers! Ik ontving een kortingscode die jullie kunnen gebruiken bij aankoop van een Reload. mini-spray. Wanneer je de mini-spray koopt, kun je er gratis één geurtje bij krijgen, in plaats van er 5 euro voor te betalen.
Hoe kunnen jullie van deze kortingscode genieten?

  • Surf naar www.byreload.com
  • Kies en voeg een mini-spray en een of meer parfumvullingen aan de mand toe
  • Valideer de bestelling
  • Voeg R1HHEU7t toe aan het vak coupon code en valideer deze korting
  • De 5€ korting zal automatisch afgeleid worden uit de totale prijs.

Deze code is geldig tot 18/01/2016! Snel wezen is de boodschap!

Gaan jullie van deze actie profiteren?

0 gedachten over “De Reload. mini-spray(+ leuke kortingscode)”

    1. Ja zeker. Ik heb het gevraagd. Je hebt een zo’n flesje nodig. Je reinig het eenmaal door drie keer te sprayen. Dan is de reiniger natuurlijk nog niet leeg. Je kunt hem naar het schijnt vrij vaak gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge