The Body Shop The Expert Brush Collection

Hoi hoi,IMG_3141

Ik kocht in een ver verleden ooit een grote sponsapplicator van de Body Shop. Deze was toen erg handig om een inner eye highlight aan te brengen. Ik was toen erg tevreden over deze kwast, waardoor ik er altijd andere van de Body Shop op mijn verlanglijstje had staan. Toen ik laatst weer eens bij de bodyshop was, zag ik daar deze set liggen en dit leek mij wel een leuke deal.

In de set zitten vijf gezichtskwasten en deze kostte 32 euro. De oorspronkelijke prijs van de set is echter 61 euro. Jippie, bijna 50 % korting.  IMG_3151

De set bevat 5 kwasten: twee kleinere en drie grotere:

  1. Lipstick/Concealer Brush
  2. Eyeshadow Brush
  3. Foundation Brush
  4. Blusher Brush
  5. Face and Body Brush

De kwasten hebben het typische Body Shop uiterlijk van een kwast. De stelen zijn een mooi mat zwart, waar duidelijk het doel van de kwast op staat. Deze gaan over in een zilveren huls met bruin-zwarte haren. Volgens mij zijn al deze haren synthetisch van oorsprong

Face and Body Brush – 16.00 euro

IMG_3156

Laten we beginnen met mijnmeestfavorietekwast van de set. Velenzoudenzeggen, waarom is deze nu handig? Hij is zo supergroot. Het is een superzachtekwast, die een poederluchtigaanbrengt op de huid. Hierdoorvind ik hem erghandigvoor het aanbrengen van compact poeder of blusher.

Foundation Brush – 14,00 euroIMG_3162

Daarnagaan we over op mijnminstfavorietekwast. Ik houzelfnietecht van foundation kwasten. Ik breng foundation lieveraan met mijnhanden. Dezekwast is ergzacht en jekunt er je foundation makkelijkmeeuitspreiden. Ik hebwel het gevoel dat dezekwastvrijveel product opzuigt, wat ik zelf minder vind.

Eyeshadow Brush – 8.50 euroIMG_3166

Ook deze kwast behoort tot mijn favorieten van deze set. Hij is kleiner dan veel oogschaduwkwasten die ik gewoon ben. Hierdoor kan ik hiermee erg precies werken op het bewegende ooglid. Lekker handig!

Lip/Concealer Brush – 8.50 euroIMG_3171

Deze kwast had ik graag iets steviger gezien, maar voor concealer vind ik hem erg handig

Blusher Brush – 14.00 euro

Raar maar waar, maar deze gebruik ik liefst voor het shapen van mijn bronzer. Ik kan hem met deze kwast erg precies aanbrengen en heel erg mooi uitblenden.

Wat zijn jullie ervaringen met de kwasten van de Body Shop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge