Rituals Oriental Essence Collection Eau de Parfum for Her

Hoi hoi,IMG_3566IMG_3574

Een tijdje geleden lanceerde Rituals hun Oriental Essence Collection. Deze lijn bevat zowel geuren voor mannen als voor vrouwen. Voor vrouwen zijn vier geuren beschikbaar en ik was erg benieuwd naar deze geuren. Het wordt natuurlijk duur om deze vier geuren aan te schaffen.IMG_3561

Daarom vond ik het erg leuk om te zien dat ze een setje met mini’s uitbrachten. In deze set zitten drie tasverstuivers van 10 ml. De set bevat de geuren Elixir D’Orient, Fleurs de Himalaya en Nuit à Marrakech. In deze set ontbreekt de geur Eau des Indes.

Geurnoten:

  • Eau des Indes: Gember, Bergamot en Witte thee
  • Elixir D’Orient: Perzische peper, wierook en kruidig hout
  • Fleurs de Himalaya: Wilde orchidee, Himalaya Pioen en Katoen Musk
  • Nuit à Marrakech: Saffraan, Cederhout en Mimosa

IMG_3568

Elixer D’Orient:

Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Farnesol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Coumarin, Limonene, Benzyl Cinnamate, Cinnamyl Alcohol, Eugenol, Benzyl Alcohol

Fleurs de L’Himalaya:

Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Farnesol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citral, Citronellol, Geraniol, Eugenol

Nuit à Marrakech:

Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Farnesol, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Coumarin, Citral, CitronellolIMG_3579

Wanneer je het doosje opent, schijnen drie miniaturen van de oorspronkelijke flacons tegemoet. Ik vind het erg mooi ogen. Ook staat duidelijk naast de flesje aangegeven welke geur het is. Zo kun je niet vergissen, tenzij je de doos laat vallen of ze verkeerd terug legt natuurlijk :p. De flacons zijn zo stijlvol in hun simpelheid.

IMG_3588

De flesjes hebben houten doppen. Dat is zo mooi! Ik vind dat dit enorm veel elegantie toevoegt aan de flacon. Daarenboven is rituals heel subtiel in de dop gedrukt.

 

Elixir D’OrientIMG_3614

Deze geur is de ‘midden’ geur. Hij is zwaar, maar niet de zwaarste van de drie. Dat kun je zien aan de kleur van de dop. De geur is warm en houtig. Dat is natuurlijk door de combinatie van wierook en hout. Dit is mijn favoriet van de set. Nu wil ik nog meer naar het oosten reizen :p.

Fleurs de L’Himalaya IMG_3616

Dit is de lichtste geur van de drie en degene die ik zelf het minste vind. Het is een heel frisse en bloemige geur. Je wordt er rustig door, maar ik mis nog een opvallend accentje, zoals een verrassend fruitdingetje of zo.

Nuit à Marrakech IMG_3591

Deze geur is de zwaarste van de drie. Het is ietwat zoet, warme en houtachtige geur. Door het zoete van de saffraan is het een verrassende geur geworden die ik heel graag draag. Daarenboven vind ik hem ook niet te zwaar om hem overdag te gaan dragen.

Deze geuren zijn vanaf nu te koop bij Rituals. Ze zijn verkrijgbaar in twee formaten, namelijk een tasverstuiver van 10 ml en een full-size van 50 ml.

10 ml – 9.50 euro

50 ml – 39.00 euro

Als je echter meerder geuren wil uitproberen, kun je, net als ik, het setje met de mini’s aankopen. Deze bevat deze drie geuren in tasverstuiverformaat en kost 25 euro. Zelf betaalde ik echter maar 20 euro, omdat ik een kortingsbon had om 20% korting te krijgen. Leuk om deze geuren uit te proberen.

Wat is jullie favoriet Oriental Essence geur?

0 gedachten over “Rituals Oriental Essence Collection Eau de Parfum for Her”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge