Color World Jewelish Shadow Stick in 09

Hoi hoi,

Color World Jewelish Shadow Stick

_MG_3728
Wanneer ik nieuwe make-upproducten mag testen, sta ik altijd te springen van plezier. Laatst vond ik deze oogschaduwsstick van Color World terug, die ik nog nooit had uitgetest. Met de kerstperiode die er aan kwam, leek deze zilveren kleur uitermate geschikt. Hop hop, in de test! Deze oogschaduwstick is van Color World en ik vond deze ooit in één van mijn memeboxen.

This creamy eyehadow stick is long-wearing, transfer proof, and crease-resistant. The colour glides on smoothly onto lids and blends easily for a rich pigment payoff. I like the colour of this and the ease of use. It is a nice silver and will be great for the party season.

Verpakking:

_MG_3730

De oogschaduwstick heeft geen zo’n mooie verpakking vind ik. Het zilver met het zwarte vind ik nogal goedkoop ogen. Het voelt echter wel een stuk steviger aan.

Mijn ervaringen:

_MG_3735

De swatch is niet heel erg gepigmenteerd, maar bestaat vooral uit glitter. Leuk voor een avondje uit, lijkt me!
IMG_3731
IMG_3736

Deze oogschaduwstick laat alle aandacht naar de ogen gaan. Het is echt een supermooi effect. Er is echter één nadeel aan de stick. Net zoals de meeste crèmeoogschaduws kruipt dit product jammer genoeg na een tijdje in de lijntjes. Super vervelend. Gelukkig kan dit met een transparante poeder wel opgelost worden.

Waar is Color World te koop en hoeveel kost deze Jewelish Shadow Stick?

Deze oogschaduwstick van Color World was vroeger te koop op memebox. De stick kostte er 13 dollar of ongeveer 9,7 euro. Dat vind ik zelf iets te duur voor dit product. Moest hij niet in de lijntjes kruipen, zou dit anders zijn.

Zelf kan ik deze niet meer op de site van Memebox terug vinden, maar hij is wel te koop via Ebay.

Zijn jullie al bekend met Color world?

0 gedachten over “Color World Jewelish Shadow Stick in 09”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge