Scholl elektrische nagelvijl

Hoi hoi,

IMG_4160

​Wat is het Scholl elektrische nagelvijl?

Dit systeem bevat een Scholl elektrische nagelvijl met 3 verschillende koppen. Er is een kopje voor vijlen, polijsten en glanzen. Het systeem kan zowel op de vingernagels als op de teennagels gebruikt worden.
Het systeem werkt op een AA batterij. Dat vind ik persoonlijk wel jammer, want dit is wel milieuvervuilend. Ik had persoonlijk met een oplaadsysteem gewerkt: veel gemakkelijker en beter voor het millieu.

IMG_4175

Gebruik:

  1. Zet de vijlkop op de nagelpen, zet hem aan door de gewenste snelheid te kiezen uit 2 snelheidsopties en vijl uw nagels in uw gewenste vorm.
  2. Zet de polijstkop erop om onvolkomenheden weg te slijpen en het nageloppervlak glad te maken. Dit maakt de nagels klaar voor stap 3.​
  3. Zet de glanskop erop en polijst de nagel in een cirkelvormige beweging. Gebruik lichte druk voor het beste resultaat.

IMG_4204

​Waarom zou je een Scholl elektrische nagelvijl gebruiken?

Scholl belooft dat bij gebruik van dit apparaat dat je nagels er natuurlijk en gezond gaan uitzien. Daarenboven hebben de nagels een mooie, natuurlijk glans en heb je hierdoor geen nood aan een transparante nagellak. Het is niet meer nodig om naar de manicure of pedicure te gaan, want je kunt het gewoon zelf doen. Hierdoor bespaar je ook tijd ten opzichte van vroeger. Enerzijds is het het gaan naar de manicure en de manicure zelf. Zelfs als je het thuis altijd al deed met een gewone vijl, zal je tijd besparen. Tot slot is het makkelijk te gebruiken en is het apparaat compact. Hierdoor kun je hem de Scholl elektrische nagelvijl zowel thuis als onderweg gebruiken.

IMG_4198

​Mijn ervaringen:

Ik heb deze Scholl elektrische nagelvijl ongeveer twee à drie weken in gebruik nu. Zelf ben ik erg blij met dit apparaat om maar met de deur in huis te vallen. Mijn nagels zien er inderdaad veel mooier uit. Ik heb nogal last van splittende nagels en dat is nu ook een stuk verminderd. Daarenboven heeft dit apparaat nog een toegevoegde waarde. De Scholl elektrische nagelvijl heeft een vaste plaats in mijn manicure routine gekregen. Mijn nagellak brengt mooier en egaler aan, maar ze blijft ook nog eens langer zitten. Ik wist al dat nagels steviger werden als je deze vijlt in plaats van knipt. Dat blijkt bij mij inderdaad het geval te zijn. Ik ben alvast benieuwd wat langdurig gebruik mij zal opleveren.

IMG_4184

​Waar is de Scholl elektrische nagelvijl te koop en hoeveel kost hij?

Zelf heb ik dit apparaat aangekocht bij Kruidvat. Daar was toen een mooie actie gaande, maar ik weet niet of dat nog steeds het geval is. Als je wilt kan ik het voor jullie opzoeken.
​De Scholl elektrische nagelvijl kost normaal 39.79 euro. Zelf kreeg ik 10 euro korting bij aankoop van dit systeem. Dat is een mooie korting van meer dan 25%.

​Hadden jullie al eerder van dit apparaat gehoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge