Hema Today I Feel Marvelous Foaming Shower Gel

 

Hoi hoi,

IMG_4150

Hema Foaming Shower Gel in Today I Feel Marvelous:

​Een tijd geleden lanceerde Hema enkele geuren. Nadien werd dit assortiment uitgebreid naar badproducten en daar kwam deze foaming shower gels bij. Ik besloot zo’n doucheschuim aan te kopen in mijn favoriete geur. Na lang sniffelen, ontdekte ik dat dit de ​Today I Feel Marvelous (dancing all night with a golden glow) lijn is. Er zijn nog 4 andere geuren te verkrijgen, namelijk:

  • ​Today I Feel Passionate ​(with a promise of mysterious excitement)
  • ​Today I Feel Strong (brave and cool)
  • ​Today I Feel Dreamy (floating through a field of flowers)
  • ​Today I Feel Energetic (on a spring breeze)

Verpakking en Ingrediënten:

IMG_4154

Verpakking van het doucheschuim

De foaming shower gel zit in een metalen verpakking die ondoorzichtig is. Hierdoor zou het product normaal langer goed moeten blijven. Deze metalen verpakking heeft een matgouden kleur. Deze flacon is elegant bedrukt met de naam van het product en de dop is van een matgrijs plastiek. Door de dop oogt de verpakking wat goedkoper, wat ik wel jammer vind. Al bij al ben ik echter zeer tevreden over dit product.In de flacon zit 200 ml.
​Een kleine tip: momenteel is er een minisetje te koop met drie verschillende foaming shower gels, waaronder deze geur. In elke mini zit 75 ml.

​Ingrediënten

​Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-4, Isopentane, Isopropyl Palmitate, Parfum, Sorbitol, Isobutane, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxypropylguar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxylisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene

​Hmm, er zit SLeS in. Dat kan uitdrogende werken, maar aangezien dit een schuimend ingredient is, had ik niet anders verwacht. Daarnaast heeft de foaming shower gel een vrij zware geur, dus het is ook niet moeilijk dat parfum vrij hoog in de lijst staat!

​Mijn ervaringen:

IMG_4158

​Ik heb deze nu een paar keer gebruikt. Wanneer je deze gebruikt, blaast hij onmiddellijk op tot een weelderig schuim. De foaming shower gel zorgt voor een stevig schuim, maar deze wrijft wel makkelijk uit over je huid. Uiteindelijk hangt je lichaam vol schuim, want het lost niet onmiddellijk op bij het uitsmeren. Daar hou ik enorm van. Daarnaast is het een luxueuze geur die vrij lang op de huid blijft hangen. Een toppertje voor onder de douche. Ik word zo verwend door deze foaming shower gel, dat ik bijna geen gewone douchegel meer wil gebruiken.

Waar kun je deze foaming shower gel van Hema aankopen en hoe kost hij?

IMG_4155

​Aan gezien dit een doucheschuim is van de Hema is hij daar dan ook te koop. De full-size kost er 4,50 euro. Voor het mini-setje die ik hierboven reeds vermeldde, ga je 6 euro neer moeten tellen.
​Wat zijn jullie ervaringen met de Today I Feel producten? Wat is jullie favoriete geurlijn uit deze collectie?

6 gedachten over “Hema Today I Feel Marvelous Foaming Shower Gel”

    1. Ik heb al verschillende van deze producten gebruikt en vond deze erg goed. Ik moet er wel nog eentje proberen van Rituals 🙂

    1. Ik heb geen ervaring met Rituals (nog niet, want ik heb er wel eentje staan) maar Kneipp vind ik erg goed, dus deze ga je wss ook graag gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge