MeMeMe Lip & Cheek Tint in Coral Blossom

Hoi hoi,

MeMeMe Coral Blossom Lip & Cheek tint

_MG_7853

Ik hou enorm van multifunctionele producten, dus toen ik deze MeMeMe lip & cheek tint ontving in één van mijn beautyboxen was ik erg nieuwsgierig. Zelf ontving ik de kleur Coral Blossom, maar er zijn natuurlijk ook andere kleuren beschikbaar. Er zijn nog 2 andere kleuren verkrijgbaar.

  • ​Coral blossom: Peachy kleur
  • Cupid’s kiss: Roze
  • Cherub’s blush: Rood

​Verpakking en ingrediënten:

Verpakking:

De tint komt in een glazen verpakking met een zwarte dop. Hierop is een vrolijke bedrukking geprint. Ik ben echter niet zo blij met de verpakking. De applicator voor deze tint is een kwastje en mijn kwastje is echt bagger. Het plooit alle kanten uit, het is superflimsy en het werkt onhandig voor mij. Ik moet echt werken om er iets mee te kunnen doen.
​In het flesje zit 12 ml en deze is een half jaar houdbaar.

​​​Ingrediënten MeMeMe tint:_MG_7858

Aqua (water), Ethylhexyl Stearate, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylates/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Methylparaben, Disodium Edta, Propylparaben, Sorbitan Isostearate, Ethylparaben, (ci 77891) Titanium Dioxide, (ci 77492) Iron Oxide, Ci 15850 (red 7 Lake)​

Mijn ervaringen:

_MG_7873
Links: 1 laagje; Midden: 2 laagjes; Rechts: 3 laagjes

Ik denk dat deze kleur niet super geschikt is voor mij. Ofwel zie ik de kleur niet op mijn wangen, maar een extra laagje maakt het onmiddellijk een clownseffect. It’s a very thin line. Daarnaast voelt het erg plakkerig om dit aan te brengen op de wangen en dat is geen aangenaam gevoel. Op de lippen werkt dit al helemaal niet, want mijn lippen zijn te fel gepigmenteerd. In het begin lijkt het wel voldoende, maar als ik deze in mijn lippen begin te deppen, verdwijnt de kleur. Voor mij is het een fail. Jammer, maar helaas.

​Waar is deze Coral Blossom te koop en hoeveel kost deze?

Ik vermoed dat je deze kunt kopen op de Engelse webshop van MeMeMe. Daar kost deze lip- en cheektint 7.25 dollar of ongeveer 10 euro. Dat is hij het in mijn ogen helemaal niet waard, maar dat moeten jullie voor jezelf uitmaken natuurlijk.

​Wat zijn jullie ervaringen met MeMeMe? Hebben jullie positievere ervaringen?

Een gedachte over “MeMeMe Lip & Cheek Tint in Coral Blossom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge