By Terry Mascara Terrybly Green Galaxy

Hoi hoi,

Vorig jaar tijdens de persdagen maakte ik voor het eerst kennis met het merk By Terry. In december ontmoette ik het merk opnieuw op een aangename manier tijdens de ICI Paris XL persdagen. Vorig jaar mocht ik een paarse mascara van hen uitproberen, maar ook deze keer mocht ik een kleurtje van hen uitproberen. Ik kreeg een groene kleur mee. Wat een opvallende kleur! Ik was benieuwd hoe deze kleur mij zou staan.

By Terry Mascara Terrybly in Green GalaxyIMG_4820

By Terry is meer dan een merk alleen, zij is de handtekening en de stijl van een vrouw, Terry de Gunzburg, die de wereld van make-up radicaal heeft veranderd met legendarische gebaren en producten.

Als TERRY aan make-up denkt, denkt ze eerst aan luxe.
Dichtbij de behoefte van de vrouwen, biedt ze bijzondere producten aan, met exclusieve en hi-tech ingrediënten, subtiele nuances waarvoor de meeste schaarse en pure pigmenten geselecteerd worden voor hun uitstraling en hun uitzonderlijk zacht aspect.
Haar visie van de luxe is op prestatie, eenvoudigheid, verfijndheid, eerlijkheid, plezier en emotie gebaseerd.

Als huidspecialist die de glans van elke huid wil onthullen, bewerkt ze het huid zoals niemand anders. Ze zoekt naar de meest pure kleur, brengt licht op het gezicht, strijdt tegen grijze huidskleuren en onthult de perfecte huidskleur.

Buitengewoon begaafd op gebied van de beauty, ontwierp ze BY TERRY, een lijn van make-up en verzorging, die op bijzondere texturen gebaseerd is, met vernieuwende formules om de schoonheid van elke vrouw te onthullen.

Bron: Webshop ICI Paris XL

Deze mascara moet voor meer volume, lengte en dikte zorgen.

Verpakking en ingrediënten

De mascara zit in een prachtige verpakking. Ik raad je aan even bij mijn vorige review te kijken. Het is een zilveren verpakking en aan de onderkant kun je zien welke kleur je te pakken hebt. In de huls zit 8 gram en deze is jaartje houdbaar. Het verwondert mij dat deze zo lang houdbaar is, want het is een vloeibaar oogproduct.

IMG_4834 Mijn ervaringIMG_5324

Wauw, deze kleur is echt opvallen. Ik vind het wel mooi staan maar niet voor overdag. Mijn wimpers lijken wel een stuk langer en dikker. Daarenboven separeert de mascara op een mooie wijze. Ik hou van het effect op mijn wimpers en zou hem met plezier elke dag dragen moest hij zwart zijn van kleur. Jammer genoeg is By Terry niet echt goedkoop.

Waar is By Terry te koop en hoeveel kost deze mascara van het merk?

By Terry is te koop bij enkele ICI Paris XL’s, maar moest je deze echt willen en de winkels zijn te ver, dan zou ik op de webshop kijken. Daar kun je het merk ook aankopen. Voor deze mascara betaal je 36.50 euro.

Zouden jullie een groene mascara dragen?

8 gedachten over “By Terry Mascara Terrybly Green Galaxy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge