Sothys Serum Set

Hoi hoi,IMG_0660

Sothys is een merk waar ik zelf wat minder ervaring mee heb. Gelukkig ontving ik tijdens de persdagen deze set van Sothys. Ik sta altijd te springen om huidverzorging te testen. Mijn huid smult soms echt van deze product. Daarom was ik erg benieuwd om te zien wat deze producten voor mijn huid zouden doen.

 Sothys Energizing Booster Serum en Instant Energizing CorrectorIMG_0666

Deze lijn bevat eleuterococcus. Dit is Siberische Ginseng, een plant met buitengewone eigenschappen. Deze plant kan zich aanpassen aan de specifieke behoeften. Deze ginseng zal het energiekapitaal van de huid optimaliseren. Daarenboven zal het de huid omringen met een vloed van licht, waardoor jeugdigheid zichtbaar wordt.

Deze set bevat het serum uit deze lijn en de bijhorende corrector.

Deze corrector past zijn aan de tint van de huid. Zichtbare imperfecties worden uitgewist en de teint is geëgaliseerd.

Verpakking en ingrediënten

VerpakkingIMG_0674

Het serum zit in een prachtige zwarte en ondoorzichtige flacon. Hierdoor is hij lichtdicht, waardoor de werkzame ingrediënten langer gaan blijven. Het serum kun je uit het flesje krijgen via een pipet. Het serum komt in een flacon van 30 ml en deze is 3 vierden van een jaar houdbaar.

De corrector zit in een tube. Het is een lange, smalle tube in het wit, waardoor hij erg elegant is. Ook deze is 3 vierden van een jaartje houdbaar.

IngrediëntenIMG_0661In dit serum zit veel glycerine. Dit gaat de huid hydrateren. Er zit echter ook siliconen in het product. Bij sommigen zal dit acne veroorzaken. Ik heb daar zelf geen last van, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

IMG_0670

Ook de corrector bevat veel glycerine en dimethicone.

 Mijn ervaringen

Serum  IMG_0688

Dit serum gebruik ik ongeveer twee maanden dagelijks bij mijn avondroutine. Na gebruik ziet mijn huid er zacht en net dat ietsje egaler uit. Hij voelt ook heerlijk zacht en ik voel dat hij gehydrateerd wordt. Na deze twee maanden merk ik ook dat mijn huid iets egaler is. Ik ben erg tevreden over dit serum en ik ga dit blijven gebruiken.

CorrectorIMG_0685

De corrector is een witte, ietswat dikker crème. De crème smeert erg makkelijk uit en versmelt onmiddellijk met de huid.  Deze geeft de huid een lichte glans, waardoor je huid net dat ietsje meer opgelicht wordt. Ik ben erg tevreden over deze corrector.

Waar is Sothys te koop en hoeveel kost deze set met het serum en de corrector?

Sothys is enkel te koop bij verschillende schoonheidsinstituten. Het serum kost ongeveer 79 euro en de corrector zal ongeveer 36 euro kosten. Dat is niet zo goedkoop, dus je moet voor jezelf gaan uitmaken of je dit wil betalen voor deze producten. Deze set is ook te koop en de set kost 79 euro.  Je koopt dus eigenlijk het serum en je krijgt de corrector er bij.

Wat zijn jullie ervaringen met Sothys?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge