I<3make-up Ur The Best Thing oogschaduwpalette

Hoi hoi,IMG_4990

Op I love beauty maakte ik kennis met de webshop met make-up musthaves. Daar verkochten ze leuke spulletjes van Yankee Candle en I <3 make-up. Ik besloot er onder andere dit Ur the best thing palette aan te kopen.

I <3 makeup Ur The Best Thing oogschaduwpalette IMG_4983

Dit palette is lekker uitgebreid. In het palette zitten wel 32 kleuren. Tien kleuren die in een wat grotere pan komen en 22 smallere pans. De tien grotere pans zijn eerder mat, en de 22 andere kleuren bevatten een mooie glans.

I <3 makeup wou een oogschaduwpalette bevat die kleuren bevatten waar we allemaal van houden. Ze beloven dat ze zacht en gepigmenteerd zijn.

Verpakking en ingrediënten

IMG_4994

Het oogschaduwpalette komt in een glanzende plastiek doos. Hierdoor is hij natuurlijk wel erg gevoelig voor vingerafdrukken. Aan de voorzijde staat duielijk welk palette je in je handen hebt. Dat lijkt mij erg handig wanneer je een wat grotere stash bezit.

IMG_5007

Dit is wat je ziet als het palette opent. Ziet dit er niet prachtig uit. Wel zitten er ook nog twee sponsapplicators in, maar dat vind ik zelf niet handig. Ik gebruik deze nooit en ik maak gebruik van mijn eigen kwasten. De pans zien er stevig uit en overzichtelijk. De glanzen kleuren zitten in kleinere pans, maar met mijn oogschaduwkwasten kan ik er perfect bij. Grotere kwasten zouden hierbij echter niet gemakkelijk werken.

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, CL77891, CL77491, CL77492, CL77499, CL15850, CL16035, CL42090, CL77742, CL77510, CL77007, CL19140, CL1985, CL45410

Wonder boven wonder, maar niet heus: er zit talc en mica in de oogschaduwkleuren. Ik had natuurlijk niet anders verwacht bij een poederproduct. Daarenboven zitten er ook minerale oliën en parabenen in de oogschaduw. Deze kunnen de huid afsluiten, maar ik heb daar zelf nog nooit last van gehad, dus voor mij vormt dit geen probleem.

Mijn ervaring

IMG_5322

Wauw, deze swatches zijn alvast om achterover van te vallen. De kleuren zijn inderdaad heerlijk zacht en mooi gepigmenteerd, zelf de matte kleuren. De mat zwarte kleur heeft echt een pigment om u tegen te zeggen. Dat had ik niet verwacht.DSCF8639 DSCF8644

Hier gebruikte ik vier kleuren in een snelle look. De kleuren blenden erg mooi en nadien bracht ik het midden van mijn bewegend ooglid een hint goud aan. Het resultaat is een mooi, snelle en zwoele look. Ik ben erg tevreden van dit palette en voor deze prijs is dit een echte aanrader.

Waar is I <3 makeup te koop en hoeveel kost dit oogschaduwpalette?

Ik kocht dit palette zelf via makeup musthaves. Daar staat deze wel geklasseerd onder een ander merk, namelijk makeup revolution. I <3 makeup is een dochtermerk van dit budgetmerk. Het palette zelf kost 8.99. Dat is slechts ongeveer 28 cent per kleur. Dat vind ik zelf geen geld.

Hebben jullie reeds ervaring met I <3 makeup?

Een gedachte over “I<3make-up Ur The Best Thing oogschaduwpalette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge