Yves Rocher Wimperspreidende Volume Mascara in Bruin

Hoi hoi,

Ik weet niet meer hoe ik in bezit gekomen ben van deze mascara, maar laatst wou ik een subtielere ooglook maken en kwam ik deze tegen in mijn te testen kast. Deze mascara heeft een bruine kleur, waardoor deze automatisch voor een subtieler look zal zorgen

Yves Rocher Wimperspreidende Volume Mascara in Bruin

IMG_5330

Deze mascara moet voor een open blik zorgen. Het product heeft een speciaal volumeborsteltje waardor de wimperhaartjes gespreid worden en door de textuur zal de mascara 12 uur blijven zitten. Daarnaast moet hij de wimpers voller maken.

VerpakkingIMG_5331

Deze mascara valt voor mij altijd op als ik bij Yves Rocher zit. Dat is namelijk niet verwonderlijk, want hij zit in een knalroze verpakking. In de huls zit 9 ml en deze is een half jaartje houdbaar. IMG_5335

Ik verwachtte zelf een heel speciaal borsteltje door hun beloftes, maar hierin werd ik echter wat teleurgesteld toen ik het zag. Natuurlijk mag je een boek niet beoordelen op hun cover en zo is het ook met deze borstel. Ik heb deze uitgebreid uitgeprobeerd en de teleurstelling was snel verdwenen.

Mijn ervaring

DSCF8645 DSCF8646

Hier draag ik twee laagjes van de mascara. Door deze mascara en het bijhorende borsteltje worden mijn wimpers mooi gescheiden en kan ik ze een mooi laagje geven van wortel tot tip. Daarnaast zien ze er ook onmiddellijk wat dikker uit en ietsje langer. Ik vind het effect dat deze mascara aan mijn wimpers heeft erg mooi. Ik ben zeker erg tevreden over deze mascara en naast een zwarte mascara heeft ieder meisje (die geen zwart haar heeft) ook nooit aan een bruine mascara. Hiermee creëer je de perfecte subtiele, maar toch mooi afgewerkte look.

Wat kost deze mascara van Yves Rocher?

Het is natuurlijk geen verrassing dat je deze mascara kunt kopen bij Yves Rocher. Zij hebben in België zowel fysieke winkels als een webshop. Normaal kost deze mascara 19.90 euro, maar bij Yves Rocher zijn er altijd kortingen te vinden. Ik zou gewoon aanraden even een kijkje te nemen in de winkel.

Wat is jullie favoriete mascara van Yves Rocher?

2 gedachten over “Yves Rocher Wimperspreidende Volume Mascara in Bruin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge