Bourjois Rouge Edition Velvet in Grand Cru en Personne ne Rouge

Hoi hoi,

Tijdens de persdagen kreeg ik een leuke perspakketje mee met Bourjois make-up. Ik heb zelf nog niet zo veel ervaring met het merk, maar ik was er zeker erg nieuwsgierig naar. In het setje zaten twee rode lipkleuren uit de red edition velvet lijn. Ik kreeg een felrode kleur,  Personne ne rouge, en een bordeaux frambozenkleur, Grand cru.

Bourjois Rouge Edition Velvet

IMG_4959

Bourjois noemt deze producten een revolutie voor je lippen. Volgens hen is dit een exclusieve formule die zowel mat als licht is. De zachte, vloeibare textuur moet over de lippen glijden. Deze Rouge Edition is te verkrijgen in 8 verschillende rood/roze tinten

VerpakkingIMG_4963

Deze lipkleuren zitten in prachtige verpakkingen die ik zelf onmiddellijk zou linken aan Bourjois. Het zijn een soort verkorte lipglosshulzen in vierkante vorm. De lipproducten breng je net als bij een liploss ook aan met een sponsapplicator.

In de tube zit 7.7 ml en deze zijn een jaartje houdbaar.

Mijn ervaringIMG_4972

Ik wist niet wat te verwachten van deze producten. Zijn dit nu liptints, liquid lipsticks of iets helemaal anders? Uiteindelijk werd ik erg aangenaam verrast. Het zijn liptints met een ongelooflijk lange houdbaarheid. Een drankje overleven deze lipkleuren bij mij met het grootste gemak en na een maaltijd moeten deze een kleine touch-up krijgen, maar het is er nog steeds niet volledig af bij mij. Ik ben erg blij met deze lipproducten. Er is een nadeeltje aan de producten. Het is niet altijd even simpel om ze mooi egaal aan te brengen en al zeker niet met de sponsapplicator. Ik zou er zelf een lippenseeltje bij nemen en vlot werken, want het product droogt erg snel op. Hierna zit de kleur muurvast op zijn plaats, of dat nu op je lippen is of op de huid.

DSCF8650
01 Personne Ne Rouge

Personne ne rouge is een klassieke rode lipkleur die ik erg veel gedragen heb tijdens de kerstdagen

DSCF8653
08 Grand Cru

Grand Cru daarentegen droeg ik wat vaker in januari. We kregen te maken met wat meer winter weer en draag ik graag een wat donkerder lipkleur. Daar was deze uitermate voor geschikt. Het is een donkere bordeaux tint met een frambozenroze ondertoon.

Waar is Bourjois te koop en hoeveel kosten deze lipproducten?

Bourjois is te koop bij verschillende drogisten als parfumerieën, zoals bijvoorbeeld de Di en ICI Paris XL. Deze lipproducten kosten ongeveer 14 euro per stuk. Dat vind ik niet goedkoop, maar door de houdbaarheid vind ik ze dit wel waard.

Zouden jullie 14 euro betalen van een liptint met een superhoudbaarheid?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge