Fun’ Ethic Verzorgingsproducten

Hoi hoi, Vandaag probeer ik producten van Fun’ Ethic voor jullie uit.

Welke producten van Fun’ Ethic?Fun' Ethic set

Een tijd geleden kon ik een super tof event van Fun Ethic bijwonen. Daar kreeg ik een setje met drie producten mee om uit te proberen. Ik kreeg één van hun kerstsetjes uit één van hun drie lijnen, maar ook de miscellaire water uit deze lijn. De producten die ik ontving komen uit de Avoir 20 ans. Dit is een lijn die geschikt is voor twintigers, en met mijn 28 jaar is deze bijgevolg perfect op mijn lijf geschreven.

Fun’ Ethic?Fun' ethic set inhoud

Voor het event had ik nog maar weinig gehoord van dit merk. Daarom vond ik het super om nader kennis te maken met dit merk. Ik kon de producten uit de verschillende lijnen uitproberen en als ik dat verkoos, kon ik een massage krijgen met de droge oliën van Fun’ Ethic.

Fun’ Ethic is een natuurlijk cosmetica merk, dat daarenboven biologisch is. Hun doel is om kwalitatieve producten te ontwikkelen, maar daarenboven hebben deze producten een aangename prijs.

Verpakking en ingrediëntenFun' Ethic dagcrème en welnessolie

De dagcrème van Fun’ Ethic zit in een pompflacon. Dat vind ik erg aangenaam, want hierdoor kun je erg hygiënisch te werk gaan. in het pompflaconnetje zit 50 ml en staat momenteel standaard op mijn wastafel, net als de twee andere producten uit deze lijn. Omdat het product erg zuinig werkt, heb je slechts 2 pompjes nodig voor je gehele gelaat.

Eau, eau distillée d’orge bio, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, eau distillée de menthe bio, hydrolat de fleur d’oranger bio, dicaprylyl ether, stearic acid, glycérine, extrait de pêche, poudre d’aloe vera bio, extrait de malt, vitamine E, beurre de karité bio, huile de tournesol, cire d’abeille, sodium lauroyl glutamate, xanthan gum, propanediol, sodium benzoate, citric acid, potassium sorbate, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, fragrance, linalool, limonène, géraniol.

Vervolgens bezit ik ook de welnessolie van Fun’ Ethic. Deze zit in een flesje van 100 ml en bevat een natuurlijk kokosparfum. Daarnaast zit ze vol perziken. Deze zorgen voor antioxiderende eigenschappen en zijn een bron van vitamine C, E en ijzer.

Caprylic/capric triglycerides, huile de sésame bio, huile d’olive bio, extrait de pêche, huile de tournesol, vitamine E, fragrance.

Tot slot mocht ik ook de miscellaire water uitproberen. Deze zit in een flesje van 200 ml en is geschikt voor alle huidtypen. Deze moet de huid hydrateren en de make-up verwijderen.

Eau, eau distillée de menthe bio, hydrolat de fleur d’oranger bio, glycérine, caprylyl/capryl glucoside, extrait de pêche, extrait de malt, poudre d’aloe vera bio, propanediol, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, citric acid, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium hydroxide.

Mijn ervaringen met Fun’ Ethic huidverzorging

  • Dagcrème
    • Deze dagcrème is super zuinig. Als je te veel gebruikt, laat hij een witte waas achter en moet je hem erg goed inwerken. Je hebt echter helemaal niet zo veel nodig. Ik heb zelf maar twee pompjes nodig per keer. Wanneer ik deze dagcrème gebruik, merk ik dat, als je niet te veel gebruikt, dat de crème snel intrekt. Daarenboven ziet mijn huid er gevoed en zacht uit. Daarnaast krijgt ik ook een soort natuurlijke glow op mijn huid. Ik ben erg tevreden over deze dagcrème en ze kreeg een vaste stek in mijn routine.
  • Wellnessolie
    • De wellnessolie is misschien wel mijn favoriete product van deze drie. Het is een heerlijke droge olie. Deze trekt heel snel in en heeft een heerlijke geur. Daarenboven plakt ze niet lang bij mij , maar de huid voelt nadien wel heerlijk zacht. Ik gebruik deze graag om mijn voeten te masseren. Erna wel even kousjes aan, anders glijd ik uit.
  • Miscellaire water
    • De miscellaire water laat mijn huid nadien zacht achter. Ik ben erg tevreden over deze miscellaire water. Ik krijg er geen trekkerig huid door en ik heb geen waas over mijn ogen. Het enige nadeeltje is dat hij mijn mascara er niet zo goed af neemt. Daarvoor gebruik ik liefst mijn cleansing  butter van de Body Shop.

Waar zijn de producten van Fun’ Ethic te koop en hoeveel kosten deze producten?

Deze producten kun je op verschillende plaatsen verkrijgen. Ik heb gehoord dat je ze kunt aankopen bij Di, maar ook online kun je de producten vinden. De producten van Fun’ Ethic kun je kopen bij Sebio.

  • Miscellaire Water – 6.50 euro
  • Dagcrème – 9.50 euro
  • Wellnessolie – 11.89 euro
  • Set met dacrème en wellnessolie – 19.95 euro

Hebben jullie al producten van Fun’ Ethic uitgeprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge