Elegant Touch Polished kunstnagels in 301 Jet Black

Hoi hoi, Net zoals nepwimpers heb ik een haat liefde verhouding met kunstnagels. Ik hou van lange nagels, maar ik heb zelf geen nagels die sterk genoeg zijn om zo lang te houden. Daarom vind ik valse nagels zo top. Hierdoor kan ik wel genieten van die valse nagels, maar ja, er moet ook een haatverhouding zijn. De haat komt van het feit dat ik deze niet zo makkelijk vind om te dragen. Je kunt niet veel vastnemen en meestal zijn ze net net te lang. Hierdoor blijf ik overal hangen. Gelukkig houdt dit mij niet tegen telkens nieuwe setjes te proberen.

Elegant Touch_MG_7413

Elegant Touch is een merk die ik heel vaak gebruik voor mijn kunstnagels. Zij hebben naast hun gewoon nagels ook de short style. Deze passen net iets beter bij mijn nagels en hand. Deze set is ook in de short style serie.

Verpakking en inhoud _MG_7418

In de set zitten natuurlijk kunstnagels. Deze nagels komen in tien verschillende formaten en er zijn 24 nagels beschikbaar Aan elk van de nagels zit een hartje die je nadien afbreekt. Naast de nagels zit er ook een handleiding in het doosje. De nagels zelf bevestig je via stickers e ook hiervan zitten er 24 in het doosje. Tot slot moet je de rand van de nagels mooi glad maken en hiervoor zit er een vijl in het doosje.

Mijn ervaringIMG_5485IMG_5489

Deze nagels brengen zo makkelijk aan. In twee minuten was één hand gedaan. De nagels blijven vrij goed zitten, maar bij mij is er altijd eentje die er na een dag af ligt. Gelukkig zitten er extra stickers bij en dan dit euvel snel opgelost. Ook zijn de nagels van een mooie lengte. Ze zijn niet al te storen bij het dragen en ik kan deze zeker appreciëren.

Waar is Elegant Touch te koop en hoeveel kost deze set kunstnagels normaal?

Ik weet dat Elegant Touch onder andere te koop is bij de Di. Voor zo’n setje gelijk deze, betaal je ongeveer 10,50 euro. Ik kan dit echter niet terug vinden op hun website.

Hoe staan jullie ten opzichte van kunstnagels?

3 gedachten over “Elegant Touch Polished kunstnagels in 301 Jet Black”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge