Caption Art Screens in Off The Grid

Hoi hoi, Caption, jullie zagen de kerstset al in mijn favorieten. Ik ben zo dol op hun Art Screens. Ik besloot hun twee niet kerst setjes bij te kopen. Vandaag wil ik jullie het eerste setje toen. Deze zitten in een roze doosje en kregen de naam Off the Grid.

Caption Art Screens in Off the GridIMG_5338

Deze set heeft vooral abstractere vormen. Het is een variatie van grids en schaakbordpatronen. Daarnaast zijn er ook nog enkele dierenprinten, lichtflitsen, harten en rozen in te vinden. De patroontje doen mij door hun symmetrie alvast heel erg mooi aan.

De inhoudIMG_5343

De inhoud van deze set is anders dan deze in de kerstsetjes. Er zitten in deze doosjes geen nagellakjes, maar nog steeds is het een mooie set. Hierin zitten wel 2 stamping plates in plaats van 1 en daarenboven zitten er in deze set ook een stamper en een scraper. Dat vind ik erg tof, omdat ik er nu wat in reserve heb voor in de toekomst.IMG_5353

Bij deze stamper zit het kleine kussen er wel goed op. Jippie!IMG_5346 IMG_5358

Hierboven kun je mooi zien welke patroontjes er in deze set zitten. Er zitten wel 48 patronen in de set. Hierdoor kun je lekker veel verschillende patronen op de nagels drukken. Hierdoor kun je lekker origineel blijven op je nagels.

De swatches en mijn ervaringIMG_5845

Ik besloot verschillende patroontjes voor jullie uit te proberen. Ze zijn allemaal erg geometrisch, maar daar hou ik wel van. Bij het patroontje op de duim, moet ik denken aan een of ander Spaans stadje waar alle huizen boven elkaar gebouwd zijn. Zelf ben ik echter vooral gecharmeerd door het retro patroon op de middelvinger. Nu het zijn allemaal erg fijne patronen. Daardoor kan het soms moeilijk zijn deze patronen mooi op nagel te krijgen. Bij deze set is dit helemaal geen probleem. Alle fijne lijnen worden mooi opgepakt, waardoor je ze strak kunt stempelen op de nagel.

Waar zijn deze Caption setjes te koop en hoeveel kosten ze?

Voor deze setjes van Caption kun je terecht op hun webshop. Daar kost elk van deze setje 49.50 euro. Ik vond echter een goedkopere webshop, namelijk Monai. Daar betaalde ik 29.65 euro (hou rekening met de BTW die je nog moet betalen) per setje (met 7.44 euro verzendkosten). Dat is toch een serieus stuk goedkoper, zelf inclusief verzendkosten.

Gebruiken jullie vaak stamping manicures in het dagelijks leven of kost jullie dat te veel tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge