Essence I love trends nagellak in 18 Happy New Green

Hoi hoi,

Laatst stond ik weer eens in het schap van Essence te neuzen. Daar viel mijn oog op een nagellakcollectie die ik nog niet kende, namelijk de I love trends. De meeste lakjes konden mij echter niet bekoren, maar er was één kleurtje die er voor mij uitschoot en ik besloot deze mee te nemen om uit te proberen. Op het flesje staat dat het één van de darks is en het is een legergroene kleur, die verrassend genoeg mat opdroogt.

Essence I love trendsIMG_5619

Essence houdt van donkere kleuren. Deze kunnen gaan van donkerrood tot nachtblauw tot grijs en zwart. De kleuren geven je nagels een intense look. Zelf koos ik de donkergroene lak uit in Happy New Green.

Verpakking en ingrediënten IMG_5620

Deze nagellak zit in een typisch nagellakflesje van Essence. Het is een rond flesje met een inhoud van 8 ml. Deze flesjes liggen bij mij meestal makkelijk in de hand. Daarenboven is het eenmaal geopend een drietal jaren houdbaar.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, SILICA, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, MICA, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CITRIC ACID, CI 77499 (IRON OXIDES)

IMG_5977

Het kwastje is bij mij recht afgesneden en is niet al te breed. Hierdoor kan ik mijn nagelblad niet in één keer bedekken, maar het werkt wel precies. Ik ben tevreden over dit kwastje.

Mijn ervaringIMG_5991

Hierboven kun je goed zien hoe mooi de kleur is. De nagellak is een diepgroene kleur, maar hij droogt volledig mat op. Hierdoor wint hij onmiddellijk aan elegantie vind ik.

De nagellak droogt daarenboven verrassend snel. Wanneer de lak volledig mat is, is hij droog en kun je weer verder met je taken. Het lakje heeft slechts 1 laagje nodig om dekkend te zijn, hoewel ik er hierboven twee draag. Dat vind ik zelf persoonlijk net iets mooier.

Jammer genoeg blijven Essence lakjes bij mij minder goed zitten. Ongeveer twee dagen met een topcoat blijft mijn manicure mooi, maar dan moet ik geen zware taken met mijn handen gaan uitvoeren…

Ik ben blij met dit lakje, want ik wissel graag van kleur, dus na twee dagen ben ik het meestal wel beu.

Waar is Essence te koop en hoeveel kost dit lakje?

Essence is te koop bij het Kruidvat en deze lakjes kosten er normaal 1.89 euro. Jammer genoeg las ik net dat deze er met de assortimentsupdate van 2016 er is uitgegaan. Misschien kunnen jullie hem nog vinden in een uitverkoopbak bij het Kruidvat?

Hebben jullie al in de I love trends collectie van Essence geneusd?

4 gedachten over “Essence I love trends nagellak in 18 Happy New Green”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge