Een origineel kado met Name my beauty

Hoi hoi, Laatst maakte ik kennis met name my beauty. Ik heb hier wel leuke ideeën mee en dat wil ik graag met jullie delen.

Name My beauty

IMG_6219

In de wereld van de schoonheids- en welzijnssector wordt vaak gedroomd van zijn eigen merk, met zijn eigen naam en logo. Dit is echter meestal een onmogelijke droom. De productieverplichtingen worden meestal niet gehaald: minimale hoeveelheden zijn vaak een grote hindernis.

Name My Beauty wil hier een mouw aan passen. Ze passen hun verkoop- en cabineproducten aan. Ze kunnen de naam met zijn eigen logo op hun producten aanbrengen. Daarenboven werken ze niet met een minimale bestelling.

Dit heeft een groot aantal voordelen:

  • ‘het merk’ krijgt een hogere waarde
  • Je kunt meer mensen bereiken
  • Je volgt de klant naar thuis, want daar kunnen ze deze producten verder gebruiken
  • Het is erg professioneel
  • Loyaliteit wordt in de hand gewerkt

Ideëen voor ParticulierenIMG_6216

Soms hebben wij als particulieren waar we een uniek aandenken voor willen creëren. Zelf denk ik bijvoorbeeld als een goodie voor een trouw. Hierop kun je dan je eigen romantische logo aanbrengen en het is voor alle gasten een aandenken aan je trouw. Maar niet alleen voor een huwelijk lijkt mij dit geschikt. Ik denk maar aan een huwelijksverjaardag, een belangrijke verjaardag, een communie,…

Hoe werkt name my beauty?IMG_6341

Je kunt de producten bestellen via hun site. Daar kun je je eigen ontwerp maken. Daarna kies je de gewenste producten en deze zullen binnen vijf dagen geleverd worden.

Verpakking en ingrediëntenIMG_6338

De ingrediënten van deze producten zijn voornamelijk van de marine afkomstig.  Ze maken gebruik van algenextracten en deze zijn rijk aan proteïnen, aminozuren en mineralen. Daarenboven zijn ze heerlijk hydraterend en kun ze ook door de verouderende huid gebruikt worden.IMG_6343

De crèmes en serums zijn verpakt in luchtledige verpakkingen. Hierdoor garanderen ze optimale versheid.

Mijn ervaringIMG_6221

De verpakking voelen stevig aan en zijn handzaam. De handcrème is erg licht, waardoor ze snel intrekt.  Mijn handen voelen heerlijk zacht en de crème trekt snel in. De geur van de handcrème vind ik trouwens erg aangenaam.

De balsem voor de hals en de ogen heeft een textuur die voor mij tussen een crème en een gel ligt. Hierdoor is ze erg licht. Bij het uitsmeren krijgt het meer de textuur van een gel. Je hebt maar heel weinig product nodig, want het smeert super makkelijk uit. Daardoor trekt hij ook snel in en het zorgt onmiddellijk voor een verfrissend effect.  Daarenboven voelt de huid gevoed aan, maar blijft nog enkele seconden plakken.

2 gedachten over “Een origineel kado met Name my beauty”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge