Mooi opbergen van stamping plates met het opbergmapje van Born Pretty Store

Hoi hoi, Een tijd geleden kocht ik een heleboel ronde stamping plates van Born Pretty Store. Het was wel een beetje vervelend dat ik deze niet mooi kon opbergen. Ik besloot een opbergmapje te kopen bij diezelfde webshop.

Born Pretty Store OpbergmapjeIMG_5498

Het opbergmapje is gemaakt uit pvc en heeft een roze hoes. Binnen zijn verschillende hoesjes te vinden om je plaatjes in op te bergen. Je kunt er tot 20 per mapje opbergen.IMG_5500

De hoesjes zijn vastgemaakt via stevige ‘knopen’. Daarenboven kun je het sluiten via een drukknopje. Ik vind dat het boekje stevig aanvoelt. Bovenop is Born Pretty ‘gestamped’. Hierdoor kun je makkelijk zien waar je hem gehaald hebt.

Hij is jammer genoeg enkel beschikbaar in een roze kleur. Het lijkt mij tof om een rijtje te hebben in alle kleuren van de regenboog. Misschien komen deze nog in de toekomst.

Dit mapje is geschikt voor hun ronde plates, maar er bestaat ook nog een andere versie. Deze is geschikt voor de langwerpige, rechthoekige plates. Ik vraag mij af of mijn Caption plates daar ook in zouden kunnen.

Mijn ervaringIMG_5501

Toen ik deze kocht, wist ik niet zeker of ik deze ging gebruiken, maar hij is zo gemakkelijk. De hoesjes zijn niet volledig transparant, maar je kunt wel duidelijk zien welke patronen er in schuil gaan. De plaatjes kan ik makkelijk in en uit de hoesjes halen, maar ik raad wel aan om dit te doen vooraleer je begint met lakken. Als deze nog niet droog zijn, kun je op die manier je manicure snel beschadigen.  Maar ik vind het super.

Waar kun dit opbergmapje vinden?

Deze mapjes kun je aankopen bij Born Pretty Store. Voor de ronde versie betaal je er 3.99 dollar of ongeveer 3.6 euro. De rechthoekige versie is ietsje duurder. Deze kost 7.99 dollar of 7.10 euro per stuk.

Hoe bergen jullie je stamping plates op?

2 gedachten over “Mooi opbergen van stamping plates met het opbergmapje van Born Pretty Store”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge