Korea Beauty Losse Wimpers

Hoi hoi, Toen ik mijn visagieopleiding deed, ontdekte ik het gemak van losse wimpers. Tijdens de Estetika beurs kocht ik een klein doosje losse wimpers. Ik vond het speciaal dat er maar twee haartjes aan elk trosje zaten.

Korea Beauty Losse WimpersIMG_6152

Losse wimpers worden in Amerika vaak gebruikt, net als de volledig valse wimpers. Ik vind echter dat de losse wimpers een veel natuurlijker resultaat geven, waardoor je deze elke dag kunt dragen. Volgens mij is het een goed alternatief voor een dikke laag mascara of extenties.

IMG_6162

Ik kocht deze van Korea Beauty. Zoals ik al zei waren ze origineel omdat er twee haartjes in elk trosje zitten in plaats van meer.

 Verpakking IMG_6165

De verpakking bevat 10 rijen van 20 trosjes. Dat wil zeggen dat je 200 trosjes tot je beschikking hebt. Eigenlijk is het niet zo moeilijk om losse wimpers aan te brengen.

IMG_6169

Ik maak elke losse wimper los van de verpakking met een pincet. Op een plastiekje breng ik wat wimperlijm aan en hierin doop ik telkens de losse wimper. Daarna plaats ik deze op mijn eigen wimpers. Hierbij begin ik langs buiten, maar ik zet ze niet onmiddellijk naast elkaar. Ik laat wat plaats en zet een nieuwe. Dat doe ik tot ik ongeveer halverwege ben. Dan kijk ik waar er nog moet opgevuld worden en dan breng ik er extra wimpers tussen aan.

Mijn ervaringIMG_6723 IMG_6729

Hoewel het normaal erg makkelijk is om losse wimpers aan te brengen, heb ik toch gesukkeld met deze wimpers. Ze zijn eigenlijk ietsje te lang, waardoor ik ze niet mooi met mijn eigen wimpers kan laten blenden. We blijven ze vrij goed zitten, maar ik zou deze eerder gebruiken in combinatie met andere losse wimpers denk ik.

Waar heb ik deze losse wimpers gehaald?

Ik kocht deze op de Estetika beurs bij de webshop Living Colours. Daar betaalde ik zelf 2.4 euro voor deze wimpers. Dat is betaalbaar, maar ik denk dat ik toch eerder die van Essence zou kopen in het vervolg.

Gebruiken jullie liefst losse of volledige valse wimpers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge