Victoria Secret Body Mist in Warm Amber

Hoi hoi,IMG_20160427_222123

Vandaag heb ik nog een body mist voor jullie. Een aantal dagen geleden stelde ik jullie al voor aan Love Spell, maar ik koos ook nog een warmere geur uit de collectie. Voor meer achtergrond over Victoria Secret verwijs ik jullie naar het voorgaande artikel.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160427_222132

Deze body mist zit in dezelfde flacon. Hij heeft echter een oranje-gele kleur meegekregen. Ook deze flacon bevat 250 ml en deze is een jaartje houdbaar.

IMG_20160427_222148

Hierboven kun je de ingrediënten zien. Net zoals in alle body mists zit er alcohol in de geur. Daarnaast zit er ook glycerine in de bodymist, maar omdat dit een bodymist is, is het leeuwendeel van de mist natuurlijk alchol.

Mijn ervaringIMG_20160427_222141

De geur die ik vandaag heb, is warm amber. Deze is gebaseerd op de geuren amber en crème anglaise. Daarnaast zit er ook aloë vera en kamille in het product die ontspannend gaan werken. Ook deze geur is erg aanwezig. Ik heb deze geur liever dan Love Spell, maar dat is omdat deze veel warmer is. Ik heb het zelf voor iets meer warme geuren. Deze is daardoor ook beter geschikt voor de herfst en winter. Hij werkt erg zuinig en na drie uur kan ik hem nog goed waarnemen. Ik ben echt dol op deze body mist en voor mij is dit de aanrader uit de collectie body mists!

Waar is Victoria Secret te koop?

Ik vertelde al dat Victoria Secret volgens mij niet te koop is in België. Zelf kocht ik deze spray op Schiphol in Nederland. Daar kost de body mist 12 euro per flacon body mist!

Hebben jullie al eens iets uitgeprobeerd van Victoria Secret?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge