Think Pink – Pronails Coasting in Style

Hoi hoi,

ProNails Coastal CollectionIMG_20160518_183317_BURST001_COVER

Deze lente en zomer lanceert ProNails zijn Coastal collectie. De zee heeft al altijd een aantrekkingskracht gehad op de mens en nu gaan we graag op reis naar zon-zee-strand. ProNails besloot daar zijn inspiratie te halen bij deze vakantieplannen.

Als we denken aan zee, dan denken we aan marine en aan rood-wit-blauw. Dit zijn ook de kleuren die we momenteel op de catwalks zien. ProNails biedt ons de kans om onze nagels ook helemaal in trend te maken. In de collectie zitten zes nagellakkleurtjes. Er zitten een donkerblauwe en een lichtblauwe kleur in de collectie. Koraalrood kan echter ook niet ontbreken en tot slot zitten er ook nog twee lichtrozekleuren en een vanillekleur in de collectie. Wil je je nagels helemaal afmaken? Dan zijn er ook extra’s beschikbaar, zoals nagelstickers en glitters.

ProNails Coasting in Style

IMG_20160518_183140_BURST001_COVER

Ik  ontving zelf een van de rozige tinten in de collectie, namelijk coasting in style. Deze oudroze tint is volgens ProNails perfect om te dragen als je de zonsondergang tegemoet rijdt.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160518_183214

Alle lakjes van ProNails zitten in het zelfde flesje. Hierdoor zijn ze erg herkenbaar en weet ik heel snel wanneer iemand ProNails gebruikt. Daarenboven zijn ze ook erg mooi.IMG_20160518_183237_BURST001_COVER

In het flesje zit 10 ml waar ik natuurlijk vrij lang mee ga doen. In tegenstelling tot veel andere lakjes wordt aangeraden deze binnen het jaar op te maken.

Mijn ervaringIMG_20160518_184340_BURST001_COVER

Normaal heb ik het zelf niet zo op lichte kleuren voor mijn nagels. Ze zijn meestal niet echt dekkend en op mijn nagels lijkt het vaak alsof deze gewoon vuil zijn. Bij deze nagellak is dit allemaal  niet het geval. Het is in mijn ogen het perfecte lichtroze kleurtje. De nagellak is dekkend in 1 laagje. Hierboven heb ik er twee aangebracht, omdat ik dit zelf iets mooier vind, maar 1 laagje zou al kunnen volstaan. Daarenboven blijft deze nagellak bij mij goed zitten en is het de perfecte kleur om op een terrasje een glaasje cola te drinken. Het enige nadeel aan deze lakjes vind ik is dat ze niet super snel drogen. Daar moet je wel even rekening mee houden. Buiten dit nadeel, waar ik zelf niet al te veel last van heb, is dit een perfecte nagellak. Het is één van mijn favoriete lakjes geworden en ik heb het sindsdien al vaak op mijn nagels gehad, inclusief nautische nail-art :).

Waar is ProNails te koop en hoeveel kost deze Coasting in Style?

ProNails kun je enkel vinden bij bepaalde verkooppunten. Hiervoor kun je even een kijkje nemen op hun website. Voor dit lakje betaal je 12.75 euro.

Welk kleurtje van ProNails zouden jullie mij aanraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge