Geleidelijk bruinen – Dove DermaSpa Summer Revived Bodylotions

euro. Hoi hoi,

Tijdens de Unilever CareDay maakte ik kennis met de Summer Revived producten van Dove. Ik wilde deze wel eens proberen en ze waren zo lief van het persbureau om mij deze op te sturen. Vandaag vertel ik jullie iets meer over mijn ervaringen met deze bodylotions.

Dove DermaSpa Summer RevivedIMG_20160522_092011_BURST001_COVER

Velen dromen van een prachtig zonnebruin, maar dat is niet iedereen gegeven. Zeker ik moet daar niet op rekenen, hoe vaak ik ook een uurtje zon meepak. Ik blijf wit en als ik mij niet goed ingesmeerd heb, wordt ik zelf rood. Dove wil mij hierbij ten hulp schieten. Ze weten dat ik droom van een stralende en zomerse teint. Ze beloven dat ik met deze Summer Revived bodylotions geleidelijk een natuurlijk ogend, bruin kleurtje kan verkrijgen.

Deze bodylotions zijn geïnspireerd op de spa. Ze combineren zelfbruiners met Cell-moisturizers. Ze moeten de huid verzorgen en hydrateren en tegelijk voor en leuke bruine kleur zorgen. Daarenboven krijg je ook op een veilige en gezonde wijze een bruine kleur.

De Dove DermaSpa Summer Revived Bodylotions zijn verkrijgbaar in twee tinten. Hierdoor is er voor elke huidskleur een aangepaste versie.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160522_092021_BURST001_COVER

De bodylotions zitten in lange, smalle tubes. Hierdoor liggen ze makkelijk in de hand. Beide kleuren hebben een gelijkaardige tube, maar de donkere versie is iets meer bronzy van kleur.  In elke tube zit 200 ml en deze is een jaartje houdbaar.IMG_20160522_092154_BURST001_COVER

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Dihydroxyacetone, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Caprylyl Glycol, Caramel, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Dimethiconol, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl, Taurate Copolymer,Hydroxystearic Acid, Isohexadecane, Isopropyl Myristate, Maltodextrin, Palmitic Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sorbitan Isostearate, Stearamide AMP, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16255, CI 47005.

Tips voor het aanbrengenIMG_20160522_092049_BURST001_COVER

  1. Opdat je een egaal resultaat zou krijgen, scrub je op voorhand best je gehele lichaam. Zelfbruiner kleurt de bovenste laag huidcellen en de scrub haalt de dode huidcellen weg. Doordat je ze op voorhand weghaalt, zullen ze er ‘niet afvallen’ tijdens het dragen. Anders kun je plekken krijgen.
  2. Breng de bodylotion aan op een gereinigde en droge huid.
  3. Breng de bodylotion aan met cirkelvormige bewegingen. Dit zal zorgen voor en betere doorbloeding.
  4. Wanneer je deze producten gebruikt, wacht je best 6 à 8 uur voor het nemen van een douche of een bad.
  5. Breng de producten dagelijks aan om de kleur geleidelijk aan op te bouwen.

Mijn ervaringen    IMG_20160522_154239_BURST003

Deze foto is niet zo duidelijk, maar het is erg moeilijk om het kleur verschil te fotograferen. Ik zou zeggen dat de donkere versie drie keer zo intens is als de lichte versie. Toch past de lichte versie het beste bij mij. Mijn huid krijgt geleidelijk aan een prachtige bruine kleur, waarbij niemand door heeft dat deze uit een flesje. Daarenboven is mijn huid mooi gehydrateerd. Ik heb een nieuwe favoriete zelfbruiner gevonden.

Waar is Dove te koop en hoeveel kosten deze DermaSpa Summer Revive bodylotions?

Dove kun je vinden bij de meeste drogisten en supermarkten. Een tube van deze DermaSpa Summer Revived bodylotions heeft een ichtprijs van 7.99 euro. Dit is tegelijk één van de meest betaalbare, werkende zelfbruinende lotions die ik ken.

Worden jullie liever geleidelijk bruin (door een bruinende lotion te gebruiken) of instant bruin (door een zelfbruiner te gebruiken)?

2 gedachten over “Geleidelijk bruinen – Dove DermaSpa Summer Revived Bodylotions”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge