Yves Rocher Hydra Vegetal Miscellaire Water

Hoi hoi,

Tijdens het VIP event vond ik een miscellaire water van Yves Rocher in mijn goodiebag. Ik gebruikte vroeger hun drie theëen miscellaire water, maar deze miscellaire water kende ik nog niet. Wat zou ik van deze reiniger vinden?

Yves Rocher Hydra Vegetal Miscellaire water

IMG_20160508_195510

Als ik deze miscellaire water op zoek op de site van Yves Rocher kan ik hem daar niet vinden. Waarschijnlijk werd deze nog niet gelanceerd en zal deze binnenkort in het assortiment verwelkomd worden. Deze miscellaire water belooft een twee -in – één effect te hebben. Naast het reinigen van de huid, zal hij deze normaal ook hydrateren. De miscellaire water is geschikt voor de normale en gecombineerde huid.

Verpakking en ingrediënten

IMG_20160508_195532_BURST002

Deze  miscellaire water zit een erg ruime fles. De fles bevat net geen 400 ml product, maar 390 ml. Dat vind ik zelf een beetje een rare hoeveelheid, maar je hoort mij niet klagen. De miscellaire water is een half jaar houdbaar.IMG_20160508_195542

Aqua, Methylpropanediol, Butylene Glycol, Hamamelis Virgianiana Flower Water, Betaine, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Acer Saccharum Extract, Phenoxyethanol, Agave tequilana leaf extract, Sodium coceth sulfate, Oleth-20, Allantoin, Parfum, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Tetrasodium Edta

Ik zie niet direct iets wat er uit springt op de lijst. Wat ik echter niet versta is dat er parfum in het product zit. Dat gebruik ik zelf liever niet op mijn ogen.

Mijn ervaringIMG_20160508_195607_BURST001_COVER

Ik heb deze miscellaire water nu een paar keer gebruikt, maar ik vind het erg moeilijk om en review te schrijven over dit product. Het water haalt mij make-up van mijn gelaat goed weg, maar met hardnekkige oogmake-up heeft hij geen moeite. Dat vind ik echter niet zo erg, maar ik gebruik deze water niet graag op mijn ogen. Na gebruik prikken mijn ogen soms. Ik weet niet of dat te maken heeft met de droogheid van mij ogen na een dag op de pc werken, maar normaal heb ik dat niet. Daarom gebruik ik deze niet graag voor mijn ogen. Voor mijn gelaat vind ik hem wel goed genoeg.

Waar is deze miscellaire water te koop?

Deze miscellaire water zal waarschijnlijk te koop zijn bij Yves Rocher. Over de prijs kan ik mij nog geen enkel idee maken.

Hebben jullie soms last van prikkende ogen bij gebruik van een miscellaire water?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge