Thermaliv Mud Wrap

Hoi hoi,

Een masker voor mijn gelaat en haar ken ik al lang, maar ik had er nog nooit eentje gebruikt voor mijn lichaam. Recent vond ik echter dit moddermasker voor het lichaam in mijn Birchbox. Deze mag je enkel op je lichaam gebruiken en niet op het gelaat en al zeker niet in de buurt van de ogen.

Thermaliv L’enveloppement de balaruc-les-bains à la boue thermaleIMG_20160508_195843_BURST001_COVER

Iedereen droomt wel van een pauze in een welnesscentrum en dan vooral van een uitgebreide lichaamsverzorging. Jammer genoeg gaat dat allemaal niet zo makkelijk. Daarom ontwikkelde Thermaliv dit moddermasker. Deze kun je lokaal op het lichaam of op het volledig lichaam aanbrengen. Het zal de huid verzorgen, zacht en soepel maken. Het een welnesskuur in je eigenste badkamer.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160508_195849_BURST001_COVER

Ik heb zelf een verpakking van 50 ml, maar en fulsize bevat 250 ml. Eenmaal geopend is dit masker nog een half jaartje houdbaar.

IMG_20160508_195900_BURST003SILT EXTRACT, BALARUC LES BAINS AQUA (WATER), GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS ROOT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, AQUA (WATER), XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL.

 Mijn ervaringIMG_20160508_195936_BURST001_COVER

Het was een totaal nieuwe ervaring om dit modder masker te gebruiken. Je kunt deze opwarmen tot maximum 45°C, maar ik heb deze gewoon gebruikt. Het masker is verrassend dun, waardoor je deze goed kunt doseren. Thermaliv zegt dat je deze in een dikke laag moet aanbrengen, maar dat vind ik zelf wat moeilijker door de substantie. Ik gebruik zelf liever een dunnere laag. Dan droogt deze erg snel op. Na een drie-tal minuten was het grootste deel al droog en na tien minuten, wanneer ik het er mocht afhalen, was het volledig droog. Mijn huid voelde nadien zacht aan en het voelde erg goed aan. Eén minpuntje is er misschien wel voor als je zelfbruiner gebruikt. Ik heb deze op mijn arm getest en na gebruik had ik het gevoel dat er een beetje van mijn zelfbruiner verdwenen is. Nu ja, dat is gewoon iets om rekening mee te houden.

Waar is Thermaliv te koop en hoeveel kost deze mud wrap?

Thermaliv kun je aankopen bij de webshop van Birchbox. Daar heeft hij de zeer betaalbare prijs van 15,9 euro.

Probeerden jullie eerder reeds een lichaamsmasker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge