Rainpharma Faithful Faceguard

Hoi hoi,

Een tijdje geleden vernam ik dat Rainpharma een nieuw assortiment gemaakt had voor het gelaat. Het programma bestaat uit zes stappen en elke stap kreeg een letter a tot f, zodat je weet in welke volgorde je ze kunt gebruiken. Zelf ontving ik een tester van de laatste stap, het serum. Deze kreeg de naam Faithful face guard.

A-B-C-D-E-F programma

IMG_20160516_181503_BURST001_COVERDe verzorgingsproducten van Rainpharma gebruik je volgens het alfabet. De hele routine bestaat maximaal uit zes stapjes, die je elke dag kunt gebruiken. De producten bestaan uit hoogwaardige plantaardige formules, zodat je je huid helemaal in balans kunt brengen. Rainpharma belooft dat hun gelaatsproducten geen goedkope opvulmiddelen bevatten, maar dat ze tjokvol kwalitatieve en werkzame ingrediënten zitten. Het zijn zuinige producten waar geen water in zit als opvulmiddel.

Rainpharma Faithful Faceguard  IMG_20160516_181522_BURST001_COVER

Rainpharma selecteerde werkzame en kostbare ingrediënten en voegde deze toe in een natuurlijke matrix. Ze letten er op om geen overbodige, noch ongezonde stoffen te gebruiken en willen de producten voor zichzelf laten spreken. Het resultaat is een zachte, niet klevende formule. Rode alge is het sleutelelement in dit serum. Het is een krachtige en natuurlijk schild die de huid beschermt tegen oxidatieve schade, ontstekingen, bacteriën en roodheid. Daarnaast zit er ook Tamanu, Rozenbottel, Duindoorn, Calendula, Groene thee en in het serum. Het serum bevat nog vele andere ingrediënten.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160516_181550_BURST001_COVER

Ik heb zelf een sample ontvangen om te testen. Deze 10 ml. Dit is echter niet de versie die je kunt kopen in de winkel. In de winkel kun je een grote tube van 50 ml aankopen.IMG_20160516_181513_BURST001_COVER

citrus aurantium amara flower water, coco-caprylate/caprate, porphyridium polysaccharide, glyceryl stearate citrate, glyceryl monostearate, cetostearyl alcohol, camellia sinensis leaf water, hippophae rhamnoides oil, calophyllum tacamahaca oil, rosa rugosa flower oil, glycerin, glyceryl caprylate, aloe barbadensis leaf water, anthemis nobilis flower water, ruscus aculeatus root extract, calendula officinalis flower oil, xanthan gum, sodium anisate, allantoin, lavandula angustifolia herb oil, limonene*, citrus sinensis peel oil, citrus limon peel oil, rosmarinus officinalis flower oil, linalool*, santalum album oil, boswellia carterii oil,salvia sclarea flower oil, pogostemon cablin leaf oil, cedrus atlantica bark oil, eucalyptus globulus leaf oil.
* from natural essential oils.

Mijn ervaringIMG_20160516_181605_BURST001_COVER

Wanneer ik dit serum komt mij onmiddellijk een sterke geur tegemoet. Deze is niet afkomstig van een synthetische geur, wat mij blij stemt. De geur doet mij wat denken aan een gekruide muntige geur. Ik moet eerlijk toegeven dat het niet mijn favoriete geur is.

Het serum is erg dun, waardoor hij makkelijk uitwrijft. Daarenboven trekt hij heel snel in. Nadien plakt de huid niet. Dat vind ik erg handig wanneer ik deze ’s morgens gebruik en verder wil gaan met mijn make-up. Ook lijkt mij gelaat er iets helderder uit te zien en voelt deze heerlijk zacht aan.

Rainpharma verkooppunten en hoeveel kost de Faithful Faceguard?

Rainpharma maakt niet de meest goedkope producten, maar ze zijn wel effectief en zuinig. Rainpharma kun je kopen bij de aangewezen verkooppunten en deze kun je vinden op hun website. Voor een tube van 50 ml zul je 74.95 euro betalen.

Hebben jullie al producten gebruikt uit de a-b-c-d-e-f lijn van Rainpharma?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge