Rich CC Shampoo

Hoi hoi,

Vandaag keek ik weer naar mijn stash, want ik was in de mood om een nieuwe shampoo te proberen. Mijn oog viel op een shampoo van Rich. Dit is een zogenaamde CC shampoo. Geen idee wat ik mij daarbij moet voorstellen.

RichIMG_20160508_195341_BURST002

Rich is een Amerikaans merk die de geheimen van de sterren op vlak van haar met ons wil delen. Met klanten als Rihanna en Taylor Swift is de glamour van dit merk erg hoog. Rich vertrekt van het idee dat we allemaal dromen van glanzende haren, net alsof we elke keer van de kapper komen en dat zonder een uur om er aan te raken. Het resultaat is dagelijks producten die zorgen voor indrukwekkende resultaten. De ingrediënten zijn erg voedend en gecreëerd in samenwerking met professionele kappers.

CC shampooIMG_20160508_195352_BURST002

CC staat voor Complete Care of volledige verzorging, net als een BB/CC crème voor het gezicht. De shampoo verzamelt meerdere acties zodat we stralen haar krijgen. Het zorgt voor een anti-oxidanten barrière en zal de vermoeide lengtes boosten. Door het rozijnenextract brengt het het licht terug in de haren en zal het haar beschermd zijn tegen de stress van de omgeving. Daarnaast zorgen algen voor proteïnen, vitaminen en mineralen. Nadien moeten de haren sterk, hersteld en beschermd zijn.

Verpakking en ingrediënten

IMG_20160508_195413_BURST002

Ik heb zelf een staal van 50 ml. Dit is echter geen full-size, want een grote fles bevat 250 ml. Door hun paarse kleur zijn ze zeer herkenbaar in de badkamer. Ze zijn een jaartje houdbaar.

WATER(AQUA,EAU), SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CARBOMER, PROPYLENE GLYCOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-7, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HYDROLYZED KERATIN, TETRASODIUM EDTA, PANTHENOL, PPG-28-BUTETH-35, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, DIAZOLIDINYL UREA, ALGAE EXTRACT, WINE EXTRACT, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, CI 16035, CI 17200, CI 15985

Mijn ervaringIMG_20160508_195421_BURST001_COVER

Ik moet zeggen dat ik zeer aangenaam verrast ben door deze shampoo. Deze heb ik zonder conditioner getest en nadien glanst mijn rode, gekleurde haar erg mooi. Daarenboven zit er een mooi volume in de haren en hangt het niet door. Het voelt ook heerlijk zacht aan. In het favorieten filmpje van mei kun je het effect van deze shampoo mooi zien. Tot slot voelt mij haar ook net dat ietsje sterker aan. Ik ben echt heel erg tevreden over deze shampoo en ik ga deze tube met veel plezier opmaken.

Waar is Rich te koop en hoeveel kost deze CC shampoo?

Ik ontving deze CC shampoo in één van mijn Birchboxen. Ik wist eerst niet wat ik er van moest verwachten, maar ik was benieuwd. Daarom zou ik de producten van Rich aankopen op de webshop van Birchbox. Daar betaal je 14.90 euro voor een grote tube van 250 ml.

Hadden jullie eerder al van het merk Rich gehoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge