Rexona Cotton Dry Compressed Anti-Transpirant

Hoi hoi,

Ik ben zelf erg dol op de Compressed deo’s van Dove. Natuurlijk is Dove niet het enige merk die Unilever op de markt heeft voor deodorants of anti-transpiranten. Vrouwen kunnen ook terecht bij Rexona. Ik ontving zelf de Rexona Cotton dry.

CompressedIMG_20160529_120141_BURST001_COVER

Ik kan compressed deo’s alleen maar toejuichen. Dit formaat vind ik vel handiger om mee te nemen in mijn handtas. Anders moet ik altijd sleuren met die grote fles. Daarenboven bevatten deze producten minder drijfgas: goed voor het milieu!

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160529_120152_BURST001_COVER

Deze anti-transpirant bevat 75 ml. NIet bang zijn! Door de compressed formule zal deze even lang gebruikt kunnen worden als de vroegere 150 ml versies. Ik weet niet wat de houdbaarheid is van anti-transpiranten, dus daar kan ik je niets meer over vertellen, maar een Compressed product moet je wel goed schudden voor gebruik. Je wil natuurlijk dat de ingrediënten zich goed vermengen zodat ze op hun best werken bij het aanbrengen.

Mijn ervaringIMG_20160529_121420_BURST001_COVER

Oooh mag ik het zeggen? Natuurlijk. Deze werken voor mij even goed als de Dove anti-transpiranten. De geur van deze is voor mij licht poederachtig, maar het is een heel subtiele geur. Bij het aanbrengen voelt deze ook lekker droog aan. Dus je moet niet blijven spuiten tot hij vochtig voelt, dat is niet de bedoeling! Een normale werkdag overleeft deze met gemak, maar zelf een uurtje intensief sporten trakteert mij op een heerlijke geur. Ik ben heel erg tevreden over de anti-transpirant en ik ga deze met plezier op maken.

Waar is Rexona te koop en hoeveel kosten deze anti-transpiranten?

Dit soort producten haal ik zelf altijd bij de drogist, namelijk het Kruidvat. Daar kost deze anti-transpirant slecht 2.99 euries. Ik had dit zelf eigenlijk minder duur dan verwacht.

Welke deodorant of anti-transpirant is volgens jullie een must-have. Welke moet ik zeker gaan proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge