Rimmel Volume Colourist Mascara

Hoi hoi,

IMG_20160601_193254_001_COVERVorige maand kreeg ik het heugelijke nieuws dat ik gekozen was als insider voor Vera Camilla. Samen met haar mocht ik de nieuwe mascara van Rimmel testen. Toen ik echter mijn pakketje ontving, zag ik dat ik nog veel meer verwend werd. Deze zat vol met Rimmel producten, waar ik een volledige look mee kon maken. Ik ga later meer vertellen over de andere producten, maar vandaag wil ik jullie mer vertellen over de mascara.

Rimmel Volume Colourist MascaraIMG_20160601_193338_001_COVER

Deze mascara is niet als alle andere mascara’s. Het is een mascara, dus hij doet wat andere mascara’s ook doen, maar met een twist. Deze mascara moet je wimpers ook een kleurtje geven. Deze kleuring is semi-permanent. Het is de bedoeling dat je deze mascara twee weken dagelijks gebruikt. De mascara bevat pigmenten zodat je wimperhaartjes iets donkerder worden, laat ons zeggen een paar tinten. Het is niet dat je als blondine ineens pikzwarte wimpers zal hebben. Nadien blijft het gekleurde effect ongeveer twee weken op je wimpers zitten.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160601_193414_001_COVER

Ik vind deze huls echt heel erg mooi. De huls heeft een soort ombre effect. Deze gaat over van een soort roze-brons naar zwart.IMG_20160601_193405_001_COVER

De huls bevat 11 ml. Ik ga mij alvast moeten haasten om deze op tijd op te maken. Ze beweren dat deze een jaartje houdbaar is, maar ik zou daar toch mee opletten. Normaal is het aangeraden om om de drie maanden je mascara te vervangen. Ik doe het niet alle drie maanden, maar een jaar lijkt mij wel erg lang.IMG_20160601_193515

De borstel van deze mascara vind ik van medium grootte. Daarenboven heeft deze borstel echte haren en geen plastieken haartjes. Dat vind ik meestal net dat ietsje handiger.

Mijn ervaringIMG_20160606_120318

Ik heb deze mascara de voorbije maand goed doorgetest. Deze droeg ik twee weken lang elke dag en daarna droeg ik twee weken lang een andere mascara. Het effect van deze mascara was alvast erg mooi. Deze zorgde ervoor dat mijn wimpers mooi lang en gesepareerd waren. Voor dit laatste moest je wel wat werken. Ik heb echter vrij lange wimperharen, dus ik miste net dat ietsje meer volume, maar ik vond het effect echt heel erg mooi!IMG_20160608_103246

Na twee weken moest ik natuurlijk de kleur van mijn wimpers goed gaan bekijken. Het effect is niet bam in your face, maar ik had toch het gevoel dat mijn wimpers net dat ietsje donkerder waren. Ik heb zelf een natuurlijke, lichtbruine haarkleur en daar horen mijn wimpers ook bij. Na twee weken zou ik mijn wimperhaartjes eerder middenbruin genoemd hebben. Nu, na twee weken, lijken mijn wimpers echter weer terug gekeerd naar hun eigen kleur. In mijn ogen doet deze mascara dus wat hij beloofd. Een goeie mascara die ik met vel plezier elke dag gebruikt heb.

Waar is Rimmel te koop en hoeveel kost deze mascara?

Rimmel is onder ander te koop bij Kruidvat. Kruidvat is een drogistenmerk, maar sommige van hun producten zijn ietsje duurder, maar nog steeds betaalbaar. Deze mascara kost er 14,49 euro. Dat vind ik zeker nog te doen voor deze mooie mascara.

Zouden jullie een kleurende mascara gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge