Dove Derma Spa Intensive Handverzorging

Hoi hoi,

Vorig jaar lanceerde Dove zijn Dove DermaSpa assortiment. Ik was er vanaf het begin erg dol op, maar ik kreeg de kans om twee nieuwe producten uit het assortiment te testen. Deze vond ik in mijn goodiebag van het Unilever Care Day Event.

Dove DermaSpa IMG_20160526_132828_BURST001_COVER

DermaSpa werd ontwikkeld in samenwerking met huid- en schoonheidsspecialisten over de gehele wereld. Dove wil huidverzorging hiermee de aandacht geven die ze verdient. Het is belangrijk om dag na dag voor je huid te zorgen. Daarnaast willen ze ook zorgen dat deze dagelijkse ‘sleur’ voor plezier zorgt in zijn leven. Hiervoor werken ze met heerlijke geuren, net zoals je naar het schoonheidsinstituut zou gaan.

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160526_132839_BURST001_COVER

Ik vind dat de Dove Derma Spa in mooie en elegante verpakkingen zitten. Zo zit deze handcrème in een dunne verpakking die wat breder is. Hierdoor is hij mooi langwerpig en ligt hij goed in de hand. In de tube zit 75 ml en deze is een jaartje houdbaar.IMG_20160526_132851_BURST001_COVER Wat mij opvalt is dat het niet een superlange ingrediënten lijst is. Waar ik alvast erg blij van wordt is dat Glycerin reeds op de tweede plaats staat. Deze gaat de huid goed hydrateren. Wel staan siliconen ook vrij hoog in de lijst. Deze gaan een laagje over je huid leggen, waardoor deze extra beschermd zal worden. Dit ingrediënt zal echter niet echt zorgen voor extra verzorging :).

Mijn ervaringIMG_20160526_132934_BURST001_COVER

Deze handcrème! Wauw! Laat ik alvast  beginnen met het heerlijkste. De handcrème heeft een prachtige geur, die toch niet overheersend is. De crème is licht, waardoor hij makkelijk uitsmeert en goed intrekt. Mijn handen voelen onmiddellijk verzorgd en beschermd aan. Dit effect blijft ook vrij lang aanhouden. Ik ben echt dol op deze handcrème. Deze gaat in mijn kast en op grote momenten van droogheid ga ik deze zeker gebruiken.

Waar is Dove te koop en hoeveel kost deze intensieve handcrème?

Dove is te koop in de meeste supermarkten en drogisten. Daar kost deze 4.39 euro per tube. Ik vind dit zeer betaalbaar voor zo’n heerlijke handcrème.

Hebben jullie al ervaring met de Derma Spa producten van Dove?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge