Rimmel london Super Gel nagellak i.s.m. Kate Moss

Hoi hoi,

In mijn insiders pakket van Vera Camilla en Rimmel vond ik een uitgbreide make-up set. Daarin zat ook een setje van hun Super Gel nagellakjes.

Rimmel Super GelIMG_20160605_125128_BURST001_COVER

Rimmel belooft met deze nagellakjes een 2 stappen systeem voor gelnagellak. Ze beloven salon manicure kwaliteit. Bij deze setjes heb je geen basis nodig of een UV lamp. Je moet twee laagjes van de kleur aanbrengen en daarna een laagje topcoat. Voor deze nagellakjes zijn er 13 kleuren samengesteld in samenwerking met Kate Moss.

VerpakkingIMG_20160605_125157_BURST004

Deze nagellakjes zitten beide in flesjes van 12 ml. De topcoat is 2 jaar houdbaar na opening, terwijl een kleurtje 2.5 jaar houdbaar is na opening. De kleurtjes zitten in een doorzichtig flesje met een zwarte dop en de topcoat zitten in een zwart flesje met een paarse dop.

Jammer genoeg kan ik nergens de ingrediënten van deze nagellakjes terug vind.IMG_20160605_125246_BURST001_COVER

De kwast van de nagellakjes is vrij dik. Hierdoor kun je elke nagel met één veegje lakken.

Mijn ervaringIMG_20160605_125222_BURST001_COVER

Deze kleur heeft minstens twee laagjes nodig. Eén laagje heeft geen dekkend resultaat, maar een  tweede laagje maakt het veel beter. Als je de nagelrand echter niet wil zien, moet je gaan voor een derde laagje. New Romantic is een lieve, lichtroze kleur. Jammer genoeg drogen deze lakjes vrij traag. Bij de kleurlakken valt het nog mee, maar de topcoat doet er bij mij verrassend lang over.

Het belangrijkste is natuurlijk de houdbaarheid. Rimmel belooft dat deze lakjes 14 dagen zouden moeten blijven zitten, maar eerlijk is eerlijk, bij mij haalt deze manicure geen twee weken. Na een vijftal dagen heb ik al voldoende chips om mij te irriteren en het geheel er vanaf te halen. Dat vind ik jammer, want ik had veel beter gehoopt.

Voor mij vind ik het een leuke set, en ze werken bij mij ietsje beter dan gewone nagellak, maar hun claims maken ze niet waar. 🙁

Waar is Rimmel te koop en hoeveel kosten deze nagellakjes?

Rimmel is te koop bij het Kruidvat. Daar kost een kleurtje van deze collectie 7.99 euro en de topcoat kost je ook 7.99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge