Billy X Club Samples in City High, Beatnik Boulevard en She Wolf

Hoi hoi,

Tijdens een van de vorige persdagen kon ik reeds kennis maken met het merk Billy X Club. Ik kon toen hun Pashadina geur uitproberen. Tijdens de Beautyday van Oona kreeg ik nog 3 samples van enkele van hun andere geuren mee. Zo blij dat ik op deze manier dieper kennis kan maken met het merk.

Billy X ClubP1010392

BillyXClub wil je leven verrijken. Het zijn speciale geuren die je zintuigen moeten betoveren.

She WolfP1010395

SheWolf is een ongetemde geur. Deze geur kun je niet in een hokje stoppen. Ze beloven een vrouwelijke geur, met een kick. De geur is geschikt voor vrouwen met een ongetemd hart, die perfect weten waar ze toe in staat zijn.

Noten:

Groene blaren, violet, jasmijn, roos, framboos, patchoulli, sandelhout, cederhout, vanille, amber, musk en tonkabonen.P1010402

Dit is mijn favoriete geur van de drie. Het is een heerlijke vrouwengeur. Voor velen zal hij te zwaar zijn voor overdag, maar hij ruikt heerlijk zwoel. Dit is de geur van het merk die ik zelf ook zou kopen. Hij is vrij zoet, maar ook zwaar.

Beatnik BoulevardP1010397

Beatnik Boulevard is een mannegeur naar mijn gevoel, maar niet de typische mannengeur. Het is een geur met attitude. Met deze geur kun je je dromen, vrijheid en avontuur nastreven. De geur is gedrenkt in whiskey en sigaren.

Noten:

Bergamot, grapefruit, mandarijn, galbanum, lavendel, peper, tijm, patchoulli, sandelhout, musk, cederhout, lederP1010401

In deze geur komen wel enkele geurnoten van SheWolf terug, maar deze is helemaal anders. Zoals ik al zei, is dit voor mij een mannengeur. Het is een warme en zwoele geur. Hij is vrij warm en rokerig, maar dat laatste komt natuurlijk door de leder en patchoulli die in deze geur verwerkt zijn.

City HighP1010405

Tot slot hebben we nog City High. Met deze geur kun je je dag goed starten. BillyXClub belooft dat deze geur fris is, zodat je deze elke dag kunt gebruiken. Het is een uniseks geur. Hierdoor is hij vrij mannelijk voor de vrouw en iets vrouwelijker voor de man. Je moet het hiervoor natuurlijk wel hebben, maar ik vind het wel een toffe geur.

Noten:

Sinaasappel, Mandarijn, Bergamot, Grapefruit, Kardemom, Pepermunt, Lavendel, Geranium, Juniper, Cederout, Musk en Patchoulli.

Deze geur doet voor mij iets mannelijker aan dan de meeste uniseks geuren. Ik hou er wel van, maar ik denk persoonlijk dat ik deze niet al te vaak zou dragen. Hij lijkt mij eerder geschikt voor een avondje uit, maar overdag is deze toch net dat ietsje te zwaar vind ik.

Waar is Billy X Club te koop en hoeveel kosten hun geuren?

BillyXClub is te koop op hun webshop. Van elk van hun geuren zijn drie formaten te verkrijgen. Jammer genoeg is het geen goedkoop merk, maar je krijgt er dan ook wel iets voor. Ik zou wel eerst aanraden om een sample te proberen. Geef je niet onmiddellijk super veel geld uit, moest je de geur toch niet zo aangenaam vinden.

  • Sample – 3.25 euro
  • 30 ml – 38.00 euro
  • 50 ml – 63.00 euro

Voor welke geur van Billy X Club zouden jullie gaan?

Een gedachte over “Billy X Club Samples in City High, Beatnik Boulevard en She Wolf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge