Axe Adrenaline Charge Up Protection Compressed Anti-transpirant

Hoi hoi,

Ook voor dit product heb ik een vrijwilliger ingeschakeld, maar ik heb de antitranspirant zelf ook getest. Ik ontving deze anti-transpirant in de goodiebag van het Unilever event. Deze moest natuurlijk ook uitgebreid getest worden.

AXE Adrenaline Charge Up ProtectionIMG_20160529_114141_BURST001_COVER

Axe belooft dat deze anti-transpirant je 48 uur lang droog houdt. Daar hebben ze microactieve capsules voor ingeschakeld, die de hele dag een verfrissende werking geven. Daarenboven is hij in zijn compressed formaat kleiner dan zijn grote broertje. Hierdoor is hij beter voor het milieu en is deze makkelijker mee te nemen.

Hier stel ik mij trouwens wel een vraagje bij. Er zijn zowel compressed formules te vinden voor mannen en vrouwen. Deze zijn gelijk aan 150ml van een normale flacon. In een mannen compressed formule zit echter 100 ml en bij vrouwen 75 ml. Hebben jullie enig idee hoe dit zou komen?

Verpakking en ingrediëntenIMG_20160529_114153_BURST001_COVER

Zoals ik hierboven al zei bevat deze flacon 100 ml. Het is een compressed formaat, waardoor deze makkelijk mee te nemen is in je tas.

IMG_20160529_114212_BURST001_COVER

Butane, isobutane, propane, cyclopentasiloxane, aluminum chlorohydrate, parfum, disteardimonium hectorite, sodium starch octenylsuccinate, maltodextrin, hydrolysed corn starch, silica, propylene carbonate, butylphenyl methylpropional, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal, linalool

ErvaringenIMG_20160529_114239_BURST001_COVER

Ik heb zelf al compressed deo’s voor vrouwen geprobeerd, maar mijn vrijwilliger had nog geen ervaring met compressed producten. Het eerste wat hem opviel was , dat het minder nat aanvoelde dan een normale deodorant. Omdat ik hem hiervoor op voorhand verwittigd had, had hij dat verwacht en hij wist dat hij hierdoor niet meer moest spuiten. Toch was het toch even een verrassing voor hem.

Maar hoe werkt deze anti-transpirant nu eigenlijk? Voor mij werkte deze wel goed en ik voelde mij een hele dag beschermd. Een tweede dag werkte voor mij echter niet en ik zou deze toch elke dag aanbrengen. Sporten overleeft hij net bij mij. Bij mijn vrijwilliger werkte het product ook naar wens.

Waar zijn de adrenaline producten van Axe te koop en hoeveel kost deze Anti-transpirant?

Axe is te koop  bij de meeste drogisten en supermarkten. Deze deodorant zal ongeveer 4.80 euro kosten.

Zouden jullie dat tof vinden als er wat vaker mannenproducten op de blog komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge