Faby Nagelverzorging – Nail Renew, Nourish base coat, Top coat fast dry

Hoi hoi,P1010419

Een tijd geleden werd ik uitgenodigd voor een Faby event in de Lakstore in Antwerpen. Daar kocht ik een basecoat aan, namelijk de Faby Nail Renew. Deze zou de verkleuring van mijn nagels moeten tegen gaan, maar ze ook versterken. In mijn goodiebag vond ik ook nog een mini nourish basecoat en een fast dry topcoat. Ik besloot deze samen voor jullie in de review te gooien.

Faby Nail RenewP1010438

De Nail Renew is een unieke anti-age verzorging voor nagels met een exclusieve formule die technologie en natuur combineert om nagelimperfecties weg te werken. Deze nagelversteviger met een meervoudige werking biedt maar liefst 7 voordelen en mag op elke type nagel aangebracht worden.

(te vinden op fabyshop.be)

Verpakking en ingrediëntenP1010444

Dit is de full-size flacon van een Faby lakje. De andere lakken die ik je vandaag ga tonen zijn mini’s. Dit flesje bevat 15 ml en deze is twee jaar houdbaar.P1010439

Mijn ervaringP1010441

Ik was verwonderd om te zien dat deze nagellak heel snel droogde. Deze werd ook op mijn nagels gebruikt bij het event. Mijn nagels voelden goed verzorgd aan, maar ik moet toegeven dat ik niet weet wat ik moet verwachten van het anti-age effect. Het viel mij niet onmiddellijk op. Ik hou wel van het effect van deze nagellak op mijn nagels. Ik ben tevreden.

Faby Top Coat Fast Dry  P1010424

Extra glanzende finish die de houdbaarheid van nagellak verlengt.
De top coat fast dry biedt bescherming tegen UV-licht, waardoor de nagellak onmogelijk kan verkleuren.
Deze top coat fast dry heeft bovendien een formule die droogt en uithardt in een mum van tijd.

Verpakking en ingrediëntenP1010429

In tegenstelling tot de nail renew is dit een mini. In deze flesjes zit 5 ml en deze zijn twee jaar houdbaar.

Mijn ervaringP1010427

Ik was vooral naar de look van deze topcoat. Deze topcoat droogde supersnel op. Daar word ik alvast erg tevreden over, maar ook de look is erg mooi. Het is een erg glanzende, eerder gellookachtige, finish. Deze ga ik blijven gebruiken denk ik.

Faby Nourish Top CoatP1010432

Voedende en versterkende base coat, perfect voor droge nagels. Een innovatief planten complex gecombineerd met een hoge proteïne inhoud helpen om de nagels terug optimaal te voeden.

Verpakking en ingrediëntenP1010437

Ook dit flesje is een mini en bevat 5 ml. Je kunt het waarschijnlijk wel al raden, maar, tada, deze base coat is twee jaar houdbaar.

Mijn ervaringP1010434

Deze base coat droogt snel op, wat ik zeker kan appreciëren. Hierdoor heb je net dat ietsje minder tijd nodig voor je manicure. Het voelt goed aan om deze als een base-coat te gebruiken.

Waar is Faby te koop en hoeveel kosten deze producten?

Faby kun je online kopen op FabyShop, hun webshop. De nail renew kost er 17 euro. Voor de topcoat betaal je voor de full-size 17 euro en 7.80 euro voor de mini. Tot slot betaal je voor de nourish base coat in miniformaat 5 euro, terwijl de full-size 13 euro kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge