By Terry Rouge-Expert Click Stick Hybrid Lipstick in Play Plump

Hoi hoi,

Tijdens de persdag van ICI Paris XL mocht ik kennis maken met de nieuwe By Terry lippenstiften. Toevallig vond ik ook mijn favoriete kleur in de goodiebag. Vandaag wil ik jullie daar natuurlijk iets meer over vertellen.

By Terry Rouge Expert Click Stickp1020771

By Terry lanceert een nieuwe collectie lippenstiften waarvan ze een prachtig resultaat beloven in slechts 3 stappen. Je moet slechts drie dingen doen: Pick, Click en Stick. Dit moeten resulteren in een onberispelijke en feilloze lipkleur.

De Click Stick is een 3 – in -1 lippenstift in een druppelvorm. Hierdoor is hij zo nauwkeurig als een potlood. Daarenboven is hij rijk als een balsem en intens van kleur.

De lippenstiften zijn te verkrijgen in 25 kleuren. Allen kleuren hebben een mat/fluwelig resultaat.

Eén keer klikken is genoeg voor één applicatie.

Verpakking

p1020780

De lippenstift zit in een slank, donkerpaars buisje. Aan de onderzijde bevind zich een glanzende drukknop en bovenaan zie je de lippenkleur in de vorm van een waterdruppel. Door het kliksysteem behoudt de lippenstift zijn originele vorm waardoor je steeds zo nauwkeurig kunt werken als in het begin.

De lippenkleur bevat 1.5 gram en deze is anderhalf jaar houdbaar.

Mijn ervaringp1020812

Oooh Ik hou van deze lippenstift. Nog nooit heb ik een lippenstift uit de huls zo precies kunnen aanbrengen. Het werkt zo nauwkeurig door zijn druppelvorm.

Ook doordat hij niet helemaal is uitgedraaid kun je preciezer werken.

Qua applicatie is deze lippenstift echt een toppertje.p1020809

De kleur zelf heeft mij ook heel aangenaam verrast. De lippenstift voelt heel erg romig aan en is goed gepigmenteerd. Op de een of andere manier lijken mijn lippen door deze lipkleur ook net dat ietsje groter. De lipkleur plakt helemaal niet en is langhouden. Daarenboven lijkt deze mijn lippen ook licht te stainen. Woehoe ik hou van dit product. Jammer dat ik momenteel mee doe aan de spending limited chanllenge.

Waar is By Terry te koop en hoeveel kost deze Rouge-Expert Click Stick?

By Terry kun je aankopen bij ICI Paris XL. In de fysieke winkels is het aanbod beperkt tot 5 winkels, maar ook online kun je voor deze producten terecht. Momenteel zijn deze click sticks online nog niet gelanceerd, maar dat gaat niet lang meer duren. Ze gaan 29,50 euro per stuk kosten.

Zijn jullie ooit ook zo aangenaam verrast geweest door een product?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge