Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Hoi hoi,

Tijdens de persdag van Ici Paris XL  werd mij een heel leuk nieuwtje verteld. Binnekort gaat er Smashbox verkocht worden bij de ICI Paris XL. Smashbox is befaamd voor zijn primers en ik kreeg in mijn goodiebag hun Photo Finish primer mee. Deze heb ik nu uitgebreid geprobeerd en ik ga jullie er iets meer over vertellen.

Smashboxp1010980

Smashbox ontstond in 1996. Het werd opgericht door de klein-kleinzonen van de oprichter van Max Factor. Dean & Davis Factor zijn beide bekende modefotografen. De producten van Smashbox ontstonden in de studio, waardoor ze zeker weten dat deze goed gaan werken.

Smashbox Photo Finish Primerp1010985

De Photo Finish primer is het kenmerkende product van Smashbox. Deze werd in 2000 gelanceerd. De primer heeft een formule waardoor touch-ups tijdens een shoot bijna niet nodig meer zijn. De make-up zal langer blijven zitten en ziet er tegelijk mooier uit. Deze primer bevat trouwens geen oliën.

Verpakking en ingrediëntenp1010989

De Photo Finish primer zit in een tube van 30 ml. Deze is twee jaartjes houdbaar.p1010983

Als je de ingrediënten wilt bestuderen, kun je deze foto op een extra tabblad openen.

Mijn ervaringp1030167

Ik ging eerst geen foto toevoegen bij mijn ervaring, maar na mijn eerste gebruik, veranderde ik onmiddellijk van idee. De primer heeft een gellike structuur. Deze is heel licht, smeert heel snel uit  en trekt echt supersnel in. Ik krijg er onmiddellijk een wat siliconen gevoel van. Als ik bij de ingrediënten kijk, zie ik dat dit dan ook het tweede ingrediënt is van de lijst. Er zit bijgevolg vrij veel siliconen in dit product en wanneer je hier niet zo goed tegen zou kunnen, zou ik weg blijven van deze primer. De siliconen/primer zullen je poriën opvullen, waardoor je kunt geniet van een glad resultaat. Dat kun je hierboven op de foto goed zien. Ik lijk zo’n egale huid te hebben. Daarenboven blijft mijn foundation erg goed zitten. De primer heeft mij heel erg vrij gemaakt.

Zoals jullie je misschien kunnen herinneren, hou ik helemaal niet van de primer van 2B. Er zit te veel alcohol in naar mij gevoel. Daar heeft deze totaal geen last van. Ik zie ook niet onmiddellijk een slechte alcohol in de lijst staan.

Waar is Smashbox te koop en hoeveel kost deze Photo Finish Primer?

Smashbox zal binnenkort te koop zijn bij ICI Paris XL. Daar kost deze Smashbox Photo Finish Primer ongeveer 16.50 euro. Hmm, ergens had ik deze duurder verwacht. Me happy!

Kunnen jullie een primer met silicone gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge