Konad Stamping Plates

Hoi hoi,

Ik ben zelf dol op stamping plates. Dat geeft mijn nagels net dat ietsje meer van een finishing touch. Toen ik bij de uitverkoop van Beautymelon zag dat ze stamping plates van Konad hadden, was de keuze snel gemaakt. Konad is een merk waarvan ik nog nooit iets geprobeerd ben, maar volgens mij waren zij de eersten die met stamping plates op de markt kwamen.

Konadp1020906

Ik denk dat iedereen eerder reeds gehoord heeft van Konad. Zij verkochten vroeger setjes om te kunnen stampen, inclusief plaatje en een nagellak. Je kun ook verschillende sets of plaatjes apart aankomen. Dat heb ik hierboven gedaan.

Konad Stamping Platesp1020910

Konad Stamping plates werken op dezelfde manier die we gewoon zijn van andere plates: lak, spreid, neem op, plak, reinig. Heel erg handig.

Verpakkingp1020912

De stamping plates van Konad komen in een plastiek hoesje. Hier zit niet veel extra bescherming op. Daarenboven zit er op het plaatje geen blauw plastiek folie die je er eerst moet afhalen. Dat verwonderde mij even, want op al mijn andere plaatjes hebben deze folietjes wel gezeten. Ik vraag mij af waarom deze niet op deze plaatjes zitten.

Mijn ervaringp1030172

Mijn oog viel onmiddellijk op het Hawai palette. De figuurtjes hierop zijn zo vrolijk en soms heb ik zin in nog een beetje zon: dat kon slechts leiden tot één conclusie. Deze moest ik gebruiken voor mijn review. Het resultaat is een leuke en vrolijke manicure. De groene nagellak die je hierboven ziet komt morgen online op mijn blog. De combinatie is echt super.

Wat ik soms heb bij andere plaatjes is dat fijne lijntjes niet gemakkelijk worden opgenomen. Bij deze plaatjes was dit helemaal geen probleem. Ook kreeg ik ze makkelijk terug schoon, waar ik bij sommige andere plaatjes soms wel problemen mee heb. Geen idee hoe dit zou komen.

Ik kocht zelf deze plaatjes bij Beautymelon, maar deze webshop heeft zijn deuren gesloten. Op internet heb ik gevonden dat je ze wel nog kunt aankopen bij QNB (Quick Nail Bar). Daar kost één zo’n plaatje 4.95 euro. Dat is jammer genoeg niet goedkoop, maar dit eerste plaatje werkte voor mij erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge