Dove Nourishing Care & Oil Body Wash & Shower Oil

Hoi hoi,p1020955

Voor de zomer werd ik door Unilever uitgenodigd om een bezoek te brengen aan hun CareDay. Daar werd ik reeds geteased naar een nieuwe lijn die ze in hun assortiment gingen opnemen. Ik mocht er echter nog niets over vertellen, maar ik was er erg benieuwd naar. Ze gingen arganolie in deze producten verwerken en als er iemand dol is op arganolie, ben ik het wel.

Dove Nourishing Care & Oilp1020957

Deze lijn bevat Marokkaanse Arganolie en moet onder de douche zorgen voor een droge huid of het tegengaan dat je het krijgt. Dove wil er met deze producten voor zorgen dat de huid zacht aanvoelt.

Deze producten zijn ontwikkeld als oplossing voor één van de meest voorkomende problemen voor vrouwen onder de douche: een droge huid. Met deze lijn kun je je huid reinigen, maar tegelijkertijd deze ook hydrateren. De huid krijgt hierdoor de gelegenheid om zichzelf te herstellen.

In de lijn zitten twee verschillende producten: een shower oil en een body wash.

Nourishing Care Shower Oilp1020959

De shower oil bevat 55% voedende oliën. Daarenboven zal deze onder de douche veranderen in een heerlijk schuim.

p1020961

De shower oil is te verkrijgen in één formaat. De olie zit in een flesje van 200 ml en deze is een jaartje houdbaar.p1020963

Oooh, de geur van deze doucheolie is echt heerlijk. Meestal vind ik dat producten met arganolie heerlijk ruiken en dat is bij deze niet anders. Het is een warme en lichtzoete geur, die nog een gehele tijd op je huid blijft hangen.

Tijdens het gebruik heb ik een zacht, maar niet overdreven schuim op mijn huid en nadien voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan. Ik ben dol aan het worden op deze douche-olie.

Nourishing Care & Oil Body Washp1020964

De body wash bevat de welbekende Nutrium Moisture technologie. Dit is een combinatie van milde, reinigende bestanddelen. Daarenboven zit in deze body wash of douchegel ook dezelfde Marokkaanse arganolie verwerkt. Dit zal er voor zorgen dat huidoppervlak hersteld wordt en dat deze zacht en glad aanvoelt.

De body wash is als het ware een douchecrème, waarin oliepareltjes met Marokkaanse Arganolie in zitten.p1020967

Ik zelf een fles van 250 ml, maar de body washes van Dove zijn meestal ook te verkrijgen in een groter formaat. Dat is bij deze body wash ook het geval en er is een fles van 500 ml te verkrijgen. De fles is een jaar houdbaar.p10209682

De geur van deze douchecrème is een beetje anders dan de showeroil. Je kunt de geur van de doucheolie wel waarnemen, maar deze lijkt gemengd met de neutrale geur die ik ken van andere body washes van Dove. Hierdoor is de geur ietsje warmer en minder zoet dan deze van de doucheolie.

Wanneer je deze body wash aanbrengt, kun je de oliepareltjes voelen. Deze breken onmiddellijk open bij het openwrijven en het voelt heel erg zacht aan in de douche. Ook deze body wash zorgt voor een zacht en gevoed gevoel van de huid. Ik prefereer zelf de doucheolie, maar ook deze body wash vind ik zeer aangenaam.

Waar is Dove te koop en hoeveel kosten deze producten?

Dove is te koop bij de meeste drogisten en supermarkten.

  • Douche-Olie, 200 ml, 5.69 euro
  • Body Wash, 250 ml,    3.49 euro
  • Body Wash, 500 ml,    5.99 euro

Een gedachte over “Dove Nourishing Care & Oil Body Wash & Shower Oil”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge