Sleek i-Divine oogschaduwpalette in Sunset

Hoi hoi,p1020033

Sleek i-Divine palettes blijven een verslaving voor mij. Ik heb er al een hele boel, maar ik kan het niet laten om er nog meer aan toe te voegen. Deze keer viel mijn keuze op het Sunset palette. Deze koos ik bij de uitverkoop van de webshop Beautymelon. Deze webshop heeft jammer genoeg zijn deuren moeten sluiten, terwijl ik een fan was van het eerste uur.

Sleek i-Divine Sunset

De i-Divine palettes van Sleek bevatten 12 kleuren. Sleek belooft dat deze gebaseerd zijn op mineralen, goed gepigmenteerd en langhoudend.

Het Sunset palette bevat kleuren die de zon, zee en zand vertegenwoordigen. Het palette is perfect voor warme, sunkissed look.

Verpakking en ingrediëntenp10200401

De verpakking is wat we verwachten van Sleek. Het palette is van een mat zwart plastiek met een grote spiegel. Daarenboven is er een dubbelzijdige sponsapplicator toegevoegd aan het palette. Het palette bevat 13.2 gram product en deze is een jaartje houdbaar. Zelf neem ik eerder de textuur en geur bij een poederproduct in rekening.p1020036

Mica, Talc, Kaolin, Magnesium, Stearate Dimethicone, Paraffinum Liquid, Ethylhexyl Palmitate, Propylparaben and Methylparaben, +/- [CI77510, CI 77289, CI 77491, ,CI 77492

Mijn ervaring p1020045

Dit zijn oogschaduwkleuren waar ik van hou. Ik maak graag zonnige looks met geel en rood tinten. Ook handig dat er een donkere contour kleur in zit. Alleen ben ik op zoek naar een lichte kleur in dit palette. Het is heel moeilijk om met deze kleuren een highlight aan te brengen in je ooglook.

p1020351

De pigmentatie van deze oogschaduwkleuren is erg goed. Ze zijn echter wel vrij korrelig en na het maken van mij ooglook ahd ik vrij veel fall-out. Daarom zou ik bij dit palette eerst je ooglook maken en dan pas gezichtsmake-up aanbrengen. Bij het maken van de ooglook blenden de kleuren mooi in elkaar over.p1020358 p1020359

Waar is Sleek te koop en hoeveel kost dit Sleek i-Divine Sunset palette?

Sleek kunnen we in België aankopen bij Di. Moest er geen Di bij jou in de buurt zijn, kun je natuurlijk ook online terecht. Bij Boozyshop kun je heel veel leuke make-upproducten vinden, waaronder ook deze i-Divine palettes van Sleek. Het Sunset palette kost er 10.95 euro.

Wat is jullie favoriete i-Divine palette van Sleek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge