Fruttini Shower Gel in My Craziness is Mango

Hoi hoi,

Tijdens het I Love Beauty event van Miss Lipgloss maakte ik kennis voor een tot dan toe voor mij onbekend merk, namelijk Fruttini. Dit is een Duits die in mijn ogen speelse lichaamsproducten ontwikkelt. In een van mijn verrassingsboxen vond ik een sample van één van deze douchegels, namelijk de mango versie

Fruttinip1020444

“Vandaag wil ik plezier maken”

Fruttini gaf deze douche gel de naam “my craziness is mango”. Ze willen dat iedereen ten volle kan genieten en kan leven. Mango is tropisch en vrij en staat synoniem met genot.

Verpakking en ingrediëntenp1020487

Ik heb zelf een sample van 30 ml. Net als de full-size zit deze in een oranje tube. De full-size tube bevat echter 200 ml.

Aqua – Sodium Laureth Sulfate – Cocamidopropyl Betaine – Glycerin – Coco-Glucoside – Sodium Chloride – Citric Acid – Sodium Lactate – Lactic Acid – Sodium Sulfate – Tocopherol – Ascorbyl Palmitate – Parfum – Glyceryl Oleate – PEG-40 Hydrogenated Castor Oil – Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride – Benzophenone-4 – Ethylhexyl Salicylate – Urea – Butyl Methoxydibenzoylmethane – Hydrogenated Palm Glycerides Citrate – Lecithin – Sodium Benzoate – Potassium Sorbate – Benzoic Acid – Limonene – Hexyl Cinnamal – Linalool – Butylphenyl Methylpropional – CI 47005 – CI 16035

Mijn ervaringp1020451

Wauw, de geur van die douchegel is heerlijk. Het is echt een mango geurtje. Ik herken hem van ergens, maar ik kan het niet onmiddellijk plaatsen. Na gebruik blijft de geur ook hangen op de huid. Ik kan hem nog duidelijk waarnemen.

De douchegel schuimt een beetje bij het gebruik, maar het is niet dat je een wolk schuim gaat krijgen. Het voelt zacht aan bij het aanbrengen en nadien had ik zelf geen last van een trekkerige huid. Nu ben ik echter niet echt een richtlijn, want ik heb geen last van een extreem droge huid. Aangezien er SLeS in de douchegel zit kan ik mij voorstellen dat er anderen zijn die hier wel last van gaan hebben bij deze douchegel.

Waar is Fruttini te koop en hoeveel kost deze douche gel?

Fruttini kun je kopen op hun eigen webshop. De producten op deze webshop zijn erg betaalbaar. Voor een tube van deze douchegel betaal je 2.79 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge