Blèzi Revitalizing Eye Cream

Hoi hoi,

Op de Estetika beurs maakte ik kennis met het merk Blèzi. Ik had er zelf nog niet eerder van gehoord, maar als ik alle producten zag, werd ik er nieuwsgierig naar.

Blèzip1020570

Blèzi in 200ç opgericht in Nederland. Miranda Hazenberg is de oprichtster en eigenaressen van het merk. Zij was geïnspireerd om de producten die zij zelf al jaren gebruikte op een nieuwe manier te benaderen.

De producten gaan voor hoge kwaliteit met een internationale aantrekking. Blèzi gebruikt hiervoor innovatieve formules, makkelijk in gebruik en zachte en professionele texturen.

Blèzi Revitalizing Eye Creamp1020577

Deze oogcrème is een liftende, anti-rimpel oogcrème. De formule is extreem zacht en met een krachtformule van natuurlijke extracten, bedoeld voor de behandeling van verschillende huidissues rond de ogen, zoals donkere kringen, wallen en rimpeltjes. Deze crème is geschikt voor alle huidtypen.

Verpakking en ingrediëntenp1020578

De Blèzi oogcrème zit in een stevige en hygiënische pompverpakking. Hoewel er slechts 15 ml in de verpakking zit, vind ik de verpakking toch vrij groot en robuust. Deze is een jaartje houdbaar.

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, OLUS (VEGETABLE) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, MALTODEXTRIN, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, LECITHIN, PARFUM, ECTOIN, EUPHRASIA OFFICINALIS (EUPHRASIA) EXTRACT, POLYSORBATE 20, CARBOMER, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, CYCLOTETRAPEPTIDE-24 AMINOCYCLOHEXANE CARBOXYLATE, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7.

Mijn verpakkingp1020580

Ik werd aangenaam verrast toen ik deze oogcrème voor het eerst probeerde. Mijn vorige oogcrème was vrij dun in vergelijking met deze crème. Deze crème is vrij dik, MAAR het is niet dat je met een dikke laag op je gelaat gaat zitten. Deze smeert heel gemakkelijk uit en trekt super snel in.

Deze crème voelt echt supervoedend en ik voelde  mijn huid onmiddellijk ontspannen als je begrijpt wat ik bedoel. De crème werkte echt heel zacht. Ik ben heel erg tevreden over deze oogcrème. Meer zelf, ik denk dat ik er verliefd op aan het worden ben.

Waar is Blèzi te koop en hoeveel kost deze?

Blèzi is te koop op hun eigen webshop of op workshops die door Blèzi georganiseerd worden. Daar kost deze Revitalizing Eye Cream 37,75 euro.

Zijn jullie ook benieuwd geworden naar meer van Blèzi?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge