Dove Men+Care Cool Fresh Body en Facewash

Hoi hoi,

img_20160529_114503_burst001_coverIk review zelf niet zo vaak mannenproducten. Dat is natuurlijk omdat ik hiervoor een kennis moet inschakelen. Toch wil ik het niet laten. Vandaag heb ik weer zo’n typisch mannenproduct, namelijk een douchegel speciaal gericht op mannen. Ik wil jullie vandaag iets meer vertellen over de body en face was in de geur Cool Fresh van Dove Man+Care.

Verpakking en ingrediëntenimg_20160529_114456_burst001_cover

De Dove Men+Care zit in een langwerpige, ovalen fles van 250 ml. Het is een fles van matzilver plastiek en deze is een jaartje houdbaar. De fles voelt heel stevig aan en door het klikdopsysteem is hij handig om mee te nemen op reis in de toiletzak. img_20160529_114518_burst001_cover

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Citric Acid, Cocamide MEA, DMDM Hydantoin, Glycerin, Pafum, PPG-12, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methyl propional, Limonene, Linalool

Wel een beetje jammer dat er SLeS in zit, maar ik zelf heb ik er daar niet zoveel last van. Als je als man, of iemand waaraan je deze body wash wil aanraden een gevoelige huid heeft, is deze misschien niet zo geschikt.

De ervaringenimg_20160529_114541_burst001_cover

De geur van deze body and face wash ruikt erg mannelijk. Het doet mij zelf een beetje denken aan de geuren van Axe.  Deze geur is alleen een beetje frisser.

Wanneer deze body wash gebruikt wordt, schuimt hij lichtjes en de geur is sterk wanneer je aan het douchen bent. Daarenboven blijft die geur vrij lang hangen op de huid na het douchen.

Nadien had mijn kennis ook geen last van trekkerige benen of huid. Dus de SLeS is misschien wel een beetje uitdrogend (dat ingrediënt is daar voor gekend), maar noch ik, noch mijn kennis hadden hier last van.

Waar is Dove Men+Care te koop en hoeveel kost deze body and face wash?

Dove en dus ook de Dove Men+Care lijn is te koop bij deze meest supermarkten en drogisten, zo ook bij het Kruidvat. Daar kost deze Cool Fresh Body en Face Wash van 250 ml 3.55 euro. Er bestaat ook nog een fles met een inhoud van 400 ml en deze kost 5.09 euro.

Gebruiken jullie, of de mannen die jullie kennen, liever Axe of Dove Men+Care?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge