Schwarzkopf BC hairtherapy Repair Rescue Intense Leave-in treatment

Hoi hoi,p1020962

Een hele tijd geleden heeft Schwarzkopf een nieuwe lijn producten op de markt gebracht. Deze zitten allemaal in hun hairtherapy lijn. Afhankelijk van het kleur op de fles heeft de lijn een andere doelstelling. Deze leave-in conditioner komt uit de Repair Rescue lijn. Deze is gericht op beschadigd haar. Dit is de leave-in conditioner uit de repair rescue lijn.

Verpakking en ingrediëntenp1020969

Ik heb zelf een mini van 50 ml. De full-size bevat normaal 200 ml. Ondertussen is de verpakking al veranderd en zit het geheel er wat anders uit. De kleuren zijn echter dezelfde gebleven. Bijgevolg zit de Repair Rescue nog steeds in de lijn met rode tinten.

Aqua, Dimethicone, Dimethylacrylamide/Ethyltrimonium Chloride Methacrylate Copolymer, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Stearami Citric Acid, PPG-1 Trideceth-6, Methylparaben, Panthenol, C10-11 Isoparaffin, Sorbitan Oleate, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol

Mijn ervaringp1020974

Hmmm, mijn eerste gebruik met deze conditioner was niet aangenaam. Ik had het gevoel dat mijn haar er niet onmiddellijk goed op reageerde en wat begon te stinken. Gelukkig was dit na een minuut of twee over en kon ik erna genieten van een goede geur van mijn eten.

Nadien voelt mijn haar heerlijk zacht en gevoed aan. Daarenboven krijgt mijn haar een mooie glans. Ik ben tevreden :).

Waar is Schwarzkopf Professional te koop en hoeveel kost deze leave-in conditioner uit de Repair Rescue lijn?

Schwarzkopf Professional kun je normaal enkel aankopen bij de kapper, hoewel er ook heel wat kapperswebshops zijn waar je terecht kon.  Zo is er bijvoorbeeld Kabooo. Ik heb zelf geen ervaring met deze webshop, maar ik zie dat ze er deze producten wel verkopen. Deze leave-in conditioner kost normaal 17,50 euro, maar is er nu normaal verkrijgbaar met een significante korting.

Gebruiken jullie leave-in conditioners?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge