Head & Shoulders Glad & Zijdezacht shampoo

Hoi hoi,

img_20161227_090258_burst001_coverEen tijdje geleden ontving ik een interessant persbericht van Head & Shoulders. Zijn hebben een nieuwe innovatie in hun shampoos gestoken. Het is een 3-actie formule. Ik was dan ook eg blij dat ik deze mocht testen en deze werd mij met veel plezier toegestuurd. Het is bijgevolg een ontvangen product, maar dat zal mijn mening natuurlijk niet veranderen, zoals al mijn reviews.

Head & Shoulders 3-action

img_20161227_090318_burst001_coverHead & Shoulders belooft met deze shampoos anti-roos met dat ietsje meer. Ze moeten de haren zowel verzorgen als hun natuurlijke schoonheid versterken. Ze noemen het de eerste cosmetische shampoo die ook tegen roos werkt. Ze beloven een shampoo die evenveel schuimt, ontklit en het haar zacht en glad maakt als andere bekende cosmtische shampoos.

Het anti-roos effect in deze shampoo is doordat er zinkcarbonaat aan het product is toegevoegd in miniscule deeltjes. In de lijn zitten 14 verschillende formules om te voldoen aan alle noden die een vrouw maar kan hebben. Ik kreeg de glad & zijdezacht versie toegestuurd.

Verpakking en ingrediënten

Ik keek wel even op toen ik deze verpakking nader bekeek. In de fles zit 280 ml. Niet 250 ml (of 300 ml) zoals ik bij de meeste shampoos gewoon ben. Net als de meeste shampoos is deze een jaartje houdbaar.

img_20161227_090311_burst001_cover

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocomide MEA, Zinc Carbonate, Glycol Distearate, Dimethicone, Zinc Pyrithione, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Cetyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Hydrochloric cid, Glycerin, Magenesium Sulfate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Magnesium Nitrate, Limonene, Sodium Polynaphtalenesulfonate, Paraffinum Liquidum, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Als een merk belooft even veel te schuimen als een ander merk, dan weet ik ook dat hier SL(e)S in verwerkt zit. Bij deze shampoo zijn dit zowel SLS en SLeS. Ik heb daar zelf zo geen last van, maar het is misschien wel iets om rekening mee te houden.

Mijn ervaring

img_20161227_090330_burst001_coverDeze shampoo maakt mijn haar inderdaad vrij zacht en het voelt niet uitgedroogd aan. Ook brengt het een mooie glans terug op mijn haar. Toen ik de shampoo op mijn hand aanbracht bij het wassen van mijn haar, zag ik dat deze in de typische structuur had van Head & Shoulders of toch wat ik hierbij verwacht. Het is een wat dikkere, niet zeer lopende structuur. Hij smeert makkelijk uit en je kunt goed de shampoo over je haar uitsmeren. Daarenboven lijkt mijn roos te verdwijnen bij frequent gebruik.

Waar is Head & Shoulders te koop en hoeveel kost deze shampoo?

Head & Shoulders is te koop in de supermarkt. Daar kosten deze flessen 4,99 euro per stuk.

Wat verwachten jullie van deze nieuwe shampoos van Head & Shoulders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge