Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Hoi hoi,

Tijdens de beauty day van Oona werd ik voorgesteld aan het nieuwe apparaat van Veet. Omdat zo’n apparaten meestal aan de duurdere zijde zijn, had ik niet verwacht deze in mijn goodiebag te vinden. Ik was dan ook erg verrast toen ik de roze verpakking herkende in de goodiebag.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

De Veet Sensitive Precision Bauty Styler is het eerste toestal die veet op de markt gebracht heeft om haar te trimmen en in vorm te brengen op gevoelige lichaamsdelen. Denk hierbij maar aan het gezicht, de bikinilijn of zelfs de oksels. Veet belooft dat deze Beauty Styler snel en zacht te werk zal gaan. De mesjes raken de huid niet, waardoor je je dus niet kunt snijden bij gebruik. Daarenboven zitten er extra accessoires in de verpakking, waardoor je precies te werk kan gaan.

Inhoud van de verpakking

  • Dubbelzijdig trimhoofd: 6mm en 16 mm
  • Opzetkammen van 2mm en 4mm om de haartjes te kunnen trimmen + dopje
  • Beschermkap
  • Trimhoofd van 2cm
  • Reinigingsborstel
  • Opbergetui
  • Batterij

Mijn ervaring

Normaal hou ik er niet van ‘scheerapparaten bij mijn wenkbrauwen te gebruiken. Bij deze beauty styler heb ik hier echter geen problemen mee. Het brede mesje op het dubbelzijdige opzetstuk is perfect voor tussen de wenkbrauwen. Ik heb zelf geen unibrow, maar er groeien daar wel een paar verdwaalde haartjes. Deze kan ik met dat mes makkelijk weghalen. Het fijne mesje daarentegen is perfect voor het shapen aan de buitenkant van mijn wenkbrauwen. Ik kan er heel precies mee werken en doordat hij stevig in de hand ligt, heb ik geen schrik om er mee uit te schieten. Ik ben tevreden over deze beautystyler en voor mij is deze perfect voor het tussendoor bijhouden van mijn wenkbrauwen.

Waar is deze Veet Beauty Styler te koop en hoeveel kost deze?

Deze Styler is volgens mij te koop bij de meeste drogisten en supermarkten. Zo is deze Beauty Styler onder andere te koop bij het Bol. Normaal kost deze 29.99 euro.

Zouden jullie zo’n Beauty Styler gebruiken om de wenkbrauwen bij te werken of verkiezen jullie het pincet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge