P2 Techno Chrome Polish in 040 Pink Spark en 060 Bright Image

Hoi hoi,

Vorig jaar ging op reis naar het Zwarte Woud in Duitsland. Duitsland staat natuurlijk synoniem met een DM bezoeken als beautyblogger. Bijgevolg kon ik het dan ook niet laten. In het schap van P2 zag ik lakjes staan die ik nog niet eerder gezien had. Niet op een andere blog en niet de vorige keren dat ik lang ging bij de DM. Omdat make-up in Duitsland altijd leukere prijsjes draagt dan in België, besloot ik twee kleurtjes uit deze collectie mee te nemen.

P2 Techno Chrome Polish

P2 combineert met deze lakjes een glanzende foliefinish met draagbare trendkleurtjes. In deze collectie zitten 9 kleurtjes. Deze kleurtjes van goud naar zilver, maar ook van groen naar blauw en roze. Het zijn allemaal kleurtjes met een prachtige metalige look.

Verpakking en ingrediënten

De P2 lakjes zitten in iets grotere flesjes dan ik van P2 gewoon ben. In elk flesje zit 10 ml en deze zijn een jaar of twee houdbaar. De flesjes zijn ondoorzichtig, wat soms wel vervelend is. Hierdoor weet je niet exact hoeveel nagellak nog in het flesje zit. Als je dan echt verknocht bent aan één van de kleurtjes, weet je niet hoe snel je deze opnieuw moet aankopen.

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ACETONE, N-BUTYL ALCOHOL, PHOSPHORIC ACID, DIACETONE ALCOHOL, DIMETHICONE, CI 15850, CI 77491, CI 77492, CI 77510, CI 77499, CI 77000, CI 77266 [nano], CI 19140

Mijn ervaring

Het eerste kleurtje die ik jullie wil tonen is het roze kleurtje. Deze kreeg zowel een naam als een nummer van P2. Het kleurtje is 040 Pink Spark. De kleur van het flesje heeft een indicatie van de kleur die je op je nagels zult krijgen. De nagellak is zelf wel iets minder intens.

De nagellak dekt perfect in één laagje, maar voor het mooie zou ik toch een tweede laagje aanbrengen. Hierboven draag ik twee laagjes. Ik had verwacht dat de nagellak heel moeilijk zou drogen, maar eigenlijk droogde het lakje verrassend snel. Bij het aanbrengen moet je proberen om het lakje in één keer mooi aan te brengen. Als je het nadien nog probeert bij te werken, krijg je strepen. Dat is iets om rekening mee  te houden, maar eenmaal dat je dat weet, is het een erg leuk lakje.

Deze collectie stop echter niet bij het roze lakje. Zelf koos ik ook nog een lavendel paarse kleur uit. Ook hier kan ik dezelfde opmerkingen maken als bij het roze lakje. De kwaliteit en ervaringen zijn dezelfde. Deze paarse kleur kreeg de naam 060 Bright Image.

Waar is P2 te koop en hoeveel kosten deze Techno Chrome Polishes?

P2 is in Duitsland te koop. Ik ga dit merk altijd oppikken bij de DM. Zelf heb ik niet meteen een idee of dit merk ook in andere winkels in Duitsland te koop is. Voor een lakje uit deze collectie betaal je 2.45 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge